torsdag den 30. august 2012

Glimt...

Hverdagen har virkelig gjort sit indtog og vi kæmper stadig for at bliver færdige med det evighedsprojektet, som modernisering af hjemmet er endt i. Jeg siger det bare ikke - men NEVER AGAIN okay ;)

Midt i kaoset, som er vores hjem, stå der dog lidt guld - her lidt glimt af det...
Uhh og en ny, dagens sang -  fordi jeg i disse dage er total vild med det nummer og intet mindre end elsker Florence Walchs stemme. Du kan forresten altid se OG høre dagens sang ude i højre spalte 1// Blomster fra haven i den lille vindueskarm i vinduet ind på Siennas værelse.
2// Dagen dekoration på Sienna dør - Tema indianer ?!? igår var det frisør tema ;)
3// Min sommerhat jeg pimpede med blomster da vi var i Frankrig og sørme om den ikkeligger på vores nye gamle Eames stol.
4// WE DO WOOD loungestol som Samuel har fået.
5// Endnu en lille sky in the making.
6// Min vintage tasker, fundet i London i sommers.
7// Uhh et ret stort gammel facetslebet spejl, jeg har længe ledt efter sådan et. Sjovt nok er det den samme producent, som har lavet Siennas spejl. Og i refleksionen ses noget af kaoset herhjemme ;)

lørdag den 18. august 2012

Et dukkeliv...

Sienna har fået en dukke, en Merida dukke.
Til de ikke indviet er Merida, Disney/Pixars nye heltinde, hende den kommende "Modig" film handler om. Den film har Sienna snakket om siden vi var i Disney Store London i sommerferien og nu har hun fået dukken.

Helt ærligt, så har vores unger ikke særlig meget legetøj, hvilket er meget bevidst. Jeg køber gerne store mængder, tuscher, farveblyanter og papir, men jeg vil rigtig gerne at de ikke drukner i gøgl. Så det at få en dukke er stort og modige Merida har absolut været med på mange eventyr, siden Sienna fik hende i fredags.

Sienna har lavet en seng til hende af æsken og i dag syede jeg så en lille pude og dyne til hende. Merinda cyklede med hjem til farmor og farfar og hentede Sammie og inden da sad hun på Sammies plads under morgenmanden og hun var absolut også med i haven i dag, da sommeren for alvor ramte.
Sienna havde nemlig lovet hende at holde bal i dag, så det blev ikke sparet på noget, da Sienna dækkede op til festmiddag og bal i haven.

Det blev en lang dag i haven, men nu ligger de begge og sover. Sienna i sin seng og Merida i sin, lige ved siden af... nedtællingen til den 27. august, hvor filmen kommer i biografen, er absolut begyndt, men lige nu håber jeg bare på mere sol og sommer 


fredag den 17. august 2012

En lille sky...

Idag er en lille sky flyttet ind på Siennas værelse og den er fyldt med at det gode.
Jeg har endelig fået lavet den sky, som jeg nu så længe har ønsket at lave til Siennas værelse. Skyer er der over alt for tiden, men jeg blev ramt af en voldsom inspiration da jeg for noget tid tilbage så en over hos Finulig.

Jeg ville gerne ha lavet en, der var ligeså yndig og let i sit udtryk som den, men jeg må jo nok bare sanne at jeg ikke mestre begrænsingenskunst, hverken hvad angår farver eller pynt. Dermed ikke sagt jeg ikke er tilfreds med min sky - jeg synes den er så fin og fyldt med alt det bedst jeg ved af perler, palietter, simili sten, vintage bånd og mor kærlighed Første skoledag...

Igår havde Sienna første skoledag og selvom vi har været det igennem med Sammie, så er skolestart bare så stor en oplevelse!

Dagen foregik fuldstændig som den gjorde for 3 år siden, vejret var bare bedre og denne gang var det Sienna vi havde i hånden og Sammie var en af dem der stod og flagede og sang velkomstsang. 

Hun klarede det hele så fint og da tiden kom til at vi forældre skulle smutte, var hun mere end klar til at give slip. Men det er da også bare fedt, at ha en storebror på skolen og derfor ha masser af "de store" der bare kender een og overdænger een med velkomst hilsner!
Vores lilledulle er absolut blevet stor 
onsdag den 15. august 2012

Jeg har bagt...

Okay, okay det var i forrige uge, men det sker så sjældent at det bør dokumenteres.
Den stod på to gange cupcakes, på meget få dage. 2. gangen, mest fordi vi jo nu havde ingredienserne hjemme ;)
Jeg startede med at lave en omgang af Magnolias Vanilla vanilla cupcakes - som var gode, men det kan absolut anbefales at bage disse dagen før man skal bruge dem, selve kage delen smagte så meget bedre på anden dagen. I den halv buttercreme havde jeg blandet lakridspulver - hvilket gjorde kagenoplevelsen, lidt mindre sød, sød.
Find opskriften her!

Et par dage efter bagte jeg en omgang Coconut n' Lime cupcakes. De var absolut god og mindre søde, da jeg virkelig ikke havde sparet på limen ;)
Find opskriften her!mandag den 6. august 2012

En tilfældig eftermiddag i haven...

Billederne tog jeg inden vi tog ud og rejse.
3 af mine ynglings ting indholder de. Min smukke datter, den smukkeste havetiger, er hun ikke bare smuk... og lidt roser 

søndag den 5. august 2012

Sommerferie 2012

Ja den er stadig igang, sommerferien altså, ihvertfald et par timer endnu. Men vi er igen hjemme efter 19 dage brugt i London, Fréjus og Basel.
Vi startede ferien med et par dage i London, der mest af alt blev brugt på shopping og lige at vise ungerne lidt, meget lidt af byen.

Dernæst tog vi mod det syd franske og slappede voldsomt af i huset i Frejus, kun afbrud af ture til stranden, indkøb af mad, med store overvægt af desserter eller diverse småture til nærliggende byer. Og jeg kan stolt berette at jeg for første gang, siden jeg var gravid med Sammie, har brune ben - jeg synes, det at være ved at ha store børn, styre for vildt. Ja okay de skændes tit, men det kunne tit klares fra tagterrassen ;)

De sidst dage i Frankrig, var min mor og Henrik der også, hvilket gav Daniel og jeg mulighed for at tage en dag til Saint Tropez og andre små ture uden ungerne.
På vej hjem mod Danmark brugte vi lige et par dage i Basel, hvor vi nød loppemarked, cafe besøg og solede og soppede ved Rhinen.

Jeg havde faktisk en plan om at tagen masse billeder på ferie i år og jeg havde pakke alt, opdateret soft ware på den bærbare og hvad ved jeg. Men, men, men jeg havde ikke taget opladeren med til kameraet og det var næsten løbet tørt batteri, så det var få og udvalgte gange jeg havde kameraet fremme på turen... virkelig dumt!!

Men her lidt glimt fra turen 

1//Pret spist på Leicester Square, London.
2-4// St. James Park, London
5// I huset i Frejus, Frankrig.
6// På tagterrassen i Frejus.
7-9// Frejus.
10-12// Bibliotekshaven i Frejus.
13// Basel
14// Ved Rihnen i Basel.
15// Rådhuset i Basel