lørdag den 9. februar 2013

Gensyn med en lillepigedrøm...

Fik ski ryddet op og måske mest ud på Siennas værelse forleden, heppa!...

På så få m2 (ca. 7 stk)som hun har, er det en ofte tilbagevendende begivenhed og det skal gøres når hun ikke er hjemme, for hun vil absolut helst gemme alt, ink gamle indtørret kastanjer - det må komme fra hendes far ;)
Jeg er ikke ordensfreak, faktisk meget langt fra, ja ingen i det her hjem er det desværre. Men jeg er super go til at rydde ud når jeg kommer igang og på vores 82 m2, er det også en nødvendighed. Når det bliver sommer, har jeg en date med et stort kælderrum, der bare skal ryddes i bund, ahhh jeg glæder mig allerede.

Jeg elsker generalt at alt har en plads, og det er måske det jeg synes fungere bedst på Siennas værelse. Vi arbejder med forskellige opbevaringsløsninger, fx. har hun en gammel kuffert som der ligger legetøj i og en taske som hun lægge sin meget store mængede tegninger i. Pluds så har hun ikke så meget unødvendigt, hvis i kigger på billederne med hylderne kan i faktisk se alt hun har, pånær en skuffe i hendes skrivebord, hvor der er tegnemapper og andet krea i og by the way, alle de hvide kasser på hylderne er til tøj.

Nå jeg drømmer om også at ha så meget styr på vores egne ting. Så snart vi er færdige, skal det være en realitet og det bliver hvidst også først en mulighed der.
Jeg fik ikke lige taget et billed af hendes smukke skrivebord, men du kan se lidt gamle billeder, fra værelset lige var blevet færdigt her og her - det ses tydligt at det er mere brugt og i brug nu 









4 kommentarer:

  1. Åh, hvor er det et fantastisk værelse!!! Jeg er vild med det og dine ord om oprydning giver mig lidt lyst at komme i gang ;)

    Kram

    SvarSlet
    Svar
    1. åhh Mirjam, jeg vil også rydde op. Tænker at køkkenet får en tur her i vinterferien <3
      Det er nærmest mere fyldt en Siennas værelse, så det trænger også altid!

      Slet
  2. Jeg synes, at det er et super lækkert værelse. Vi har også små børneværelser, men jeg synes, at det ser ud til, at du udnytter dem optimalt :-)
    /tina

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Tina!!
      Jeg gør mig i hvert fald mange tanker og overvejelser om at få det til at fungere <3

      Slet