mandag den 4. marts 2013

En del af vores hverdag...

Da jeg var barn og boede i Tåstrup, var der et sted som altid lokkede - City 2.
Ja så kan i tænke hvad i vil, men jeg elskede det, det var der vi juleshoppede, gik i biografen, cafehyggede, købte tøj og al den slags og senere arbejde jeg i biografen.

For mig i dag og for begge unger er det sted Frederiksberg Centret. Ungerne går i skole lige i nærheden, så vi er der pæææænt tit. Det har altid det jeg lige mangler, der er Panduro, Matas, BR, H&M, Søsterne Grene og gode sko butikker ;) 
Ved siden af, ligger min ynglings cafe Metropolitan, hvor jeg har drukket en uendelige mængder kaffe og den gode Falkoner biografen ligger der også  - seriøst så mangler jeg ikke meget mere!

Forrige weekende var Sienna og jeg der også på en ikke hverdagstur. Daniel kæmpede med renoveringen derhjemme og vi skulle alligevel hente Sammie hos en ven i nærheden. Så vi tog os lige en lille ekstra tur  og shoppede lidt mørkeblå Chanel neglelak, en My Little Pony (ja jeg kan jo ikke sige nej til noget der er My Little Pony) og lidt krea til påskepynt - og blev underholdt af Pjerrot og Ruth.

Afsluttet med pølsehorn til Sienna, var alt præcis som det skulle være og altid er 4 kommentarer:

 1. Jeg er/var også vild med Frederiksberg centret da jeg boede på Frederiksberg. Hvid chokolade is fra Ben & Jerrys, bedste H&M, søstrene og panduro = centerlykke.
  Da jeg var barn, var det noget helt særligt, hvis jeg kunne lokke en City 2 eller Hundige storcenter tur ud af mine forældre, hihi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe,vi er total gamle center-rotter ;)

   Slet
 2. Fine billeder! Jeg er vild med Siennas støvler og sløjfen :)

  Lyder som en hyggelig tur. Her har jeg også et meget nostagisk forhold til My Little Pony og har en samling af de gamle, som Asta får, når vi er hjemme i DK igen.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Elsker de støvler Mirjam og det gør hun også :)
  Og lidt godt at høre at jeg ikke er alene med med min forkærlighed for My Little Pony, fnis ;)

  SvarSlet