mandag den 10. juni 2013

Alternativt opbevaring...

Jeg synes lige jeg vil vise lidt af de ting, som vi bruger til opbevaring herhjemme.

Det er ingen dybtallerken vi har opfundet, men blot lidt inspiration jeg kom i tanken om, da Daniel kom hjem med en ny til samlingen. Gamle smukke kufferter og store potteplanteskjuler, opbevare nemlig efterhånden en del herhjemme.

I de gamle kufferter, har Sienna legetøj i, i Samuels ligger der sengetøj og i vores nye, hjembragt fra Dublin ligger kameraet og linser. I de store fletkurve, der egentlig er potteplanteskjuler fra IKEA ligger der efterhånden alt fra vasketøj, sko til legetøj og en dvd afspilder. Vi har dem nu under alle de indbygget hylder i skunkene og det fungere super, er neutralt og billigt.

Måske du kan bruge ideen til noget 


4 kommentarer:

 1. Gode (og smukke) opbevaringsløsninge er ALTID velkomne her i hjemmet : ) Bor i en ret lille lejlighed, og har konstant behov for at finde kreative løsninge på netop dette, for det er en hel verden af forskel, når ens rod får et nyt sted at bo, fremfor at ligge tilfeldigt lige foran ens øjne hele tiden. Så bliver mor her nemlig ganske skruk i hovedet... Så tak for god inspiration, søde du.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak sød <3 Håber du kunne bruge det lidt, kender alt for godt til det med at bo på lidt plads :)

   Slet
 2. Skønne billeder fra Jeres hjem! Jeg er vild med de gamle kufferter - og så er jeg imponeret over hvor gode I er til ikke at have for mange ting. For mig ligger en stor opgave og venter i DK med at sortere og vælge ud og fra, når familien her på fire skal passe ind i vores treværelses hjem med alt det vi har i DK og alt det vi har samlet hernede. Men det er en opgave, jeg ser frem til :) Det skal nok blive sjovt.

  Det ser lækkert ud med de røde detaljer på Samuels værelse og Wiinblad-vaserne - og Siennas værelser, som jeg også skrev sidst :) Og så er de rå hjemmelavede reoler så skønne!

  Kram

  SvarSlet
 3. I bor så fint og gennemført!!

  SvarSlet