fredag den 7. juni 2013

En dejlig dag...

Jeg kan ligeså godt sige det med det samme, det her er en af de indlæg med mange billeder...

Daniel har været i Dublin de sidste par dage, så den har stået på alene tid for mig og ungerne. Vi har ikke engang skulle noget, ingen planer, ingen karate, ingen ballet, ingen klassefest, ingenting, bare ro.

Og onsdagens grundlovsdag var en smuk, solrig dag. Sienna brugte det meste af formiddagen på at rydde op og ud på sit værelse. Alt det hun ikke synes hun havde brug for mere, blev samlet i to store poser og vi tog hen og afleverede det i klunterummet på genbrugspladsen. Hun var sikker på der var andre børn der ville blive rigtig glade for hendes legetøj og udklædningstøj og det var tydligt at se hun glædet sig ved at give det væk.

Hjemme igen, spiste vi frokost,  hentede banan-is og gik i haven, hvor vi blev mødt af havetigere. Isen blev spist, katten blev nusset og pyntet med blomster, træerne blev klatret og til sidst gik ungerne på legepladsen.

Oppe igen slappede de af med at læse og og lege med tablet'en, lidt for dem selv. Der kom dog gang i huset igen med et spil Afrikas Stjerne og jeg må sande at det er svært at finde to så dårlige vinder/taber, som dem. De var begge umådelig stride og høre på, men de havde en fest og det var svært ikke bare at grine af det.

Vi sluttede dagen med hjemmelavede burger og jeg tro vi alle var enige om at det havde været en dejlig dag 
















Ingen kommentarer:

Send en kommentar