fredag den 12. juli 2013

Den første dag...

Jeg har flyttet mig og blogger pt ikke fra min vante plads hjemme i stuen.
Ligenu befinder jeg mig faktisk i Frankrig, nærmere bestemt Fréjus, hvor vi næsten altid holder vores somre. Og endnu nærmere bestemt så i et indkøbscenter, med dejlig wifi. Tablet'en køre fino på det mobile vi har har købt her, men ikke om jeg kan få den bærbare til det - så her sidder jeg altså.

Dette er nemlig indlægget fra den første dag. Den dag vi tog herned og var alt, alt for tæt på at misse vores fly, fordi lokoførerne valgte at nedlægge deres arbejde. Synes du jeg lyder lidt bitter i tonen - så skulle du ha hørt mig hvis vi ikke havde nået flyet ;) Men vi nåede det, for kabinepersonalet, kunne nemlig heller ikke nå frem til tiden. 

Det var en hård tur, vi var virkelig trætte da vi kom frem, nok mest pga. det psykiske i hele, "hvordan fanden når vi det fly" situationen. Så efter et hurtigt mad indkøb og indtag, slappede vi bare af. Daniel og Samuel så Tour de France, Sienna tullede og jeg.... ja jeg legede med mit nye kamera, der ankom dagen inden vi tog afsted.

Jeg er så glad, så glad. Mit 10 år gamle Canon spejlrefleks, stod jo af lige inden sommerferien og selvom jeg aldrig troede det skulle være andre end mig og det, ja så må jeg indrømme jeg pt er ret nyforelsket i mit nye Sony Nex 5r.

Jeg kommer til at anmelde det, til vi når kvalmepunktet, andet er ikke muligt for mig, så glad er jeg. Men ha i mente at disse billeder er taget den første dag med kameraet og selvom jeg den dag ville ha påstået at det ikke blev bedre, fordi jeg synes det var så godt, ja så er billederne allerede her på 3. dagen på et helt andet niveau. 

Og nu vil jeg gå ind i Casino og købe ind, ha en skøn dag 6 kommentarer:

 1. skønne skønne skønne billeder :D

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder som altid og skønt med nyt kamera, når nu det gamle besluttede sig for at dø :(

  Her er jeg også overbevist om at mit Canon spejlrefleks og jeg skal leve tæt sammen i mange, mange år, men hvis 10 år er den levetid man kan forvente har vi også næsten ni tilbage ;)

  God ferie!

  Kram Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen Mirjam, så har du jo også næsten lige fået nyt kamera. Så forstår du nok min glæde. Det er noget helt specielt at få et nyt kamera og nok især når man bruger så mange timer med det, som vi gør.

   Der går sjældent en dag uden jeg tager billeder, så man ender jo med at få et voldsomt nært forhold til det <3

   Slet
  2. Ja, jeg købte det lige efter vi flyttede herned og fortryder kun at jeg ikke købte et ordentligt kamera før :) Synes virkelig at man kan give kameraet æren for en stor del af den kvalitet, der er i gode billeder. Jeg var ret overrakset over, hvor stor forskel det gjorde :)

   Ja, kameraet er også i brug her flere gange dagligt. Det største problem er at mængden af usorterede billeder hober sig op... Men til gengæld er hvert et skridt dokumenteret herhjemme ;)

   Hav en dejlig dag!

   Kram

   Slet