mandag den 30. september 2013

Glimt...

Jeg tror aldrig jeg har haft så mange Glimt indlæg, på så kort tid, som i denne måned.
Men alligevel har jeg nu lavet endnu et og denne gang er det vitterligt glimt fra min kæmpe mængde af billeder.
Jeg fik jo nyt kamera i sommers og jeg er stadig så lykkelig for det. Men det at det er så lille og let at havde med, gør også at jeg får tager endnu flere billeder end før, og det siger alligevel en del, så jeg får langt fra brugt dem alle.
Her kommer dog nu en sidste, i denne omgang, pærevælling at hverdag og fest også må det være tilbage til nogle mere struktureret indlæg 
1// Det krævede en del overtalelse at få den op, men det lykkedes mig heldigvis. Og nu pryder proletarkrukken, som Daniel kalder den, vores lille spisestue 2//Valmue hos min faster og onkel 3-4// Camilla og Peter var forbi og lave en boligrepotage 5// Nyeste medlem af Wiinblad herhjemme, gjorde et kup 6// Helt uden fokus, men fint på trods 7// Vores smukke nye spisebordlampe, der nok bedst til spot, men nu hænger den der - OG er så smuk 8-10// Sammie og jeg fulgte regnbuen fra Valby til Frederiksberg 11// VIP kamptræning 12// Ungerne i 1A 13// Fandeme om mit lille barn ikke prøvede både Det gyldne tårn og Dæmonen 14// Wiinblad i Tivoli, så jeg glad 15-16// Elsker denne farve dahlia 17// Bare fint

6 kommentarer:

 1. Herlige glimt fra Jeres liv. Er vild med planten i "proletarkrukken" ;) Elsker Den Flyvende Kuffert - fineste forlystelse ever. Og smukt sidste billede.

  Tak for din kommentar på bloggen :) Jeg har på fornemmelsen at pausen ikke bliver så lang, for jeg er blevet rigtigt glad for at så mange har givet udtryk for at de ville savne bloggen, hvis den ikke var der og det tror jeg måske også at jeg selv ville.

  Ønsker dig en dejlig dag :)

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg rigtig glad for at hører Mirjam og jeg lover, lover, lover at blive bedre til at efterlade en kommentar <3 Glæder mig til dit næste indlæg!!!

   Slet
 2. Jeg elsker, elsker, elsker dine glimt og har slet ikke brug for mere strukturede indlæg. Alligevel kender jeg godt følelsen af at jeg lige som skylder noget mere struktureret og indholdstungt til alle de mennesker der er så søde at klikke sig forbi. Jeg tror måske bare at det er en følelse der er inden i os som blogforfattere, mens læserne rigtige gerne vil have nærvær og billedglimt.

  SvarSlet
  Svar
  1. LOL ja men så er jeg totalt med, for det er vidst det eneste jeg har kunne præstere længe <3
   Og tak Marina, dine ord er altid så varme og søde <3

   Slet
 3. Og så må du godt hilse og sige at det spark der er ultrasejt....

  SvarSlet