lørdag den 9. november 2013

Fotodagbog...

Nogle gange føre det ene til det andet...og til det trejde.

Jeg skulle tage billeder af smukke Stockmarr skåle.
En klog dame overbeviser mig om, at jeg skal fotografere dem sammen med, cupcakes drysser med glimmer. Jeg køber glimmer og opdaget at det har samme farve som det stof jeg købte dagen inden. Jeg sidder pludselig og syr en vest til Sienna og ideen voksede og voksede...

Den blev meget og måske også lidt for meget, men det er også en lektie.

Jeg håber dog stadig du kan se de smukke skåle, de var inspirationen - og på mandag indgår de i den første fødselsdags-give-away her på bloggen 
9 kommentarer:

 1. Det første billede er da noget af de smukkeste. Skålene er fine, men jeg må indrømme, at med glimmervest og smuk smuk pige, så ser man dem ikke meget - hun er svær at hamle op med!
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. LOL! aj men det blev altså også totalt over the top - men det var herre sjovt og det er jo en gave i sig selv!!
   Og Sienna er helt vild med sin glitter vest, hun mener hun skal havde den i mange flere glitter farver ;)

   Slet
 2. HELT vildt. Som et delerum siger tænker jeg at de smukke skåle lidt drukner, men hey hvad gør det når vi får alt den anden skønhed at kikke på og så kan du jo eventuelt skære til eller vinkle så det er skålene der er i centrum til selve give a wayen.

  Jeg tænker iøvrigt gang på gang at du er meget forkælet med en pige der i den grad nyder at være model og jeg forestiller mig at I leger godt sammen. Mine gider slet ikke. Anna er faktisk blevet spurgt om hun vil være model for noget tøj, men nixs om hun vil og hun er ellers den mest fotoglade af alle mine. Jeg kan dog ikke klage for jeg vil hellere ikke fotograferes.

  SvarSlet
  Svar
  1. De drukner totalt!!
   Derfor var det også godt jeg havde taget nogle andre inden, så det her bare kunne være for sjov.

   Sienna elsker det, hun elsker at spille rollerne. Du skulle se hendes bud på hvordan en dukke ser ud, lidt uhyggeligt med meeeget underholdende!
   Hun har dog også været vant til det fra hun var helt lille. På den anden side, så har Samuel også det og han trives slet ikke med det på den måde. Han leger ikke med det, som hende!

   Slet
 3. Hvor har du dog købt det flotte blå stof til din smukke datter ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er købt ude i Ballerup, kan ski ikke huske hvad det hed. Det er i sådan nogle haller, hvor du kan finde guld, men der er også virkelig meget grimt!
   Men adressen er Metalbuen 12, Ballerup - kan jeg se på GPSen ;)

   Slet
 4. Ah ja, Metalbuen er et mekka. Endnu uopdaget af mange. Kommer altid en del fattigere derfra. :-)

  SvarSlet
 5. Jeg synes overhovedet ikke det er for meget………………kan man lave sengetøj i det? Altså glimmerstoffet ?……..nej måske ikke…….man ville nok ikke sove særlig godt for "larmen" :-)
  KNUS

  SvarSlet
 6. Det kan aldrig blive for meget! Skønne billeder!

  SvarSlet