tirsdag den 19. november 2013

Kähler GIVE AWAY...

Det er blevet tid til endnu en 5-års-fødselsdags-give-away!

Denne gang står den i julenstegn, hvilket er og bliver rødt for mig. Derfor er jeg så glad for at kunne give denne RØDE Kähler adventsstage, til en heldig vinder. Jeg synes den forener min ellers meget klassiske stil, men lidt nyt. Det her er mit bud på en advetskrans.

Jeg synes det var så dejligt både at høre hvad hverdagsmagi er for jer, i sidste give away OG jeg tror vi alle har godt af lige at tænke over det. Så nu giver jeg jer en ny udfordring...

Har du lyst til at vinde denne adventsstage, skal du fortælle mig hvad du mest nyder ved julen - MEN det må ikke ha noget at gøre med gaver, vi tænker stadig i de små ting.
Jeg trækker en vinder på mandag, altså den 25. november - så kan den lige nå frem før 1. advent 

Husk at skrive din mail adresse, hvis du ikke har en blog...56 kommentarer:

 1. Børnenes forventning og når nissen flytter ind...

  SvarSlet
 2. Årh, en fin give away.
  Jeg nyder hyggen omkring julen, og elsker at folk altid er med på at give den ekstra gas, "for det er jo jul". F.eks. at det er lykkedes at samle mine søskende til hygge og papirsklip 1. søndag i advent. Noget som især min bror ville nægte alle andre tidspunkter på året :-)
  Mange hilsner Louise / lsimmelsgaard@gmail.com

  SvarSlet
 3. Hyggen og tiden til at fordybe sig, glæden ved at se ungernes forventninger og glæde..

  Marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 4. Det bedste ved julen er disse dage vi har nu. Der er mørkt=hygge og jeg GLÆDER mig til julen. Det er en spændig som minder mig om barnets forventning og glæde til juleaften.
  Hjemme hos os snyder vi lidt - vi synger Lusia sangen, vi har fundet nissehuen frem og lavet lidt julepynt.

  SvarSlet
 5. Tiden til at være sammen, masser af stearinlys og juleklip.
  keolesen@privat.dk

  SvarSlet
 6. Hyggen indendøre - og kreativiteten i julepynten:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 7. Noget af det jeg nyder allermest ved julen er at opleve/genopleve den gennem mine børns øjne. Pludselig er alting magisk igen, nisser findes og hver dag i december er en lille fest. Det gør mig helt varm! Og så er det der en adventsstage jeg rent faktisk kunne få plads til og pynte pænt!

  SvarSlet
 8. At sidde med min dejlige familie og lave konfekt og høre julemusik, det er det bedste.
  christalebech@gmail.com

  SvarSlet
 9. Julen er lig med ekstra hjemlig hygge og tid til masser af kreativitet.

  SvarSlet
 10. Forventningen....

  Alle forberedelserne og det endelige klimaks...
  Som barn listede jeg altid ned i stuen med juletræet tidligt om morgenen 1. juledag og bare kiggede på det og holdt derved stemningen i live lidt længere...

  Jeg elsker jul!

  SvarSlet
 11. Det forunderlige og magiske ved julen - de smukke salmer, lysene og forventningens glæde.
  katrinemarie@hotmail.com

  SvarSlet
 12. Det forunderlige og magiske der forener børn og voksne. Julen er tiden hvor alt kan ske. Hvor der er magi hver eneste dag, bare fordi det er jul! Elsker julen. Marie Louise, mlmknudsen@outlook.com

  SvarSlet
 13. Hverdagsmagien er jo overalt til jul. Jeg elsker at dimse og klippeklistre med mine unger. En anden ting jeg er vild med er når vi samles alle mand for at se julekalender. Aftenerne bliver helt anderledes end til "daglig" Mange hilsner Mette
  prahamette@gmail.com

  SvarSlet
 14. Jeg vil VILDT gerne vinde, den er SÅ fin:-)
  Helt ærligt, så er det bedste ved julen, ferien! Jeg glæder mig helt ustyrligt til at holde næsten 2 uger fri med min familie, hvor vi skal være sammen, hygge, lege, sove, spise, kede os, læse bøger osv osv. Og så glæder jeg mig faktisk også til at skulle holde juleaften hos mine svigerforældre for første gang;-)

  SvarSlet
 15. Jeg holder af december måned, for vores familie indeholder den hyggelige og kreative traditioner for både børn og voksne - Det holder jeg meget af

  SvarSlet
 16. Det er at se min søns store glade øjne, når han opdager nissen har lagt et par pebernødder til ham, eller når han opdager det sner udenfor, og vi har fri, så vi kan gå ud og bygge snemænd

  SvarSlet
 17. Traditioner... At bage julesmåkager, sy julekjole, hænge adventssokkerne op på radiatorskjuleren, lave julepynt, få taget billeder hos familiefotografen til årets julekort, juletræsfest i forsamlingshuset, fælde juletræ i Olafs skov, sidde og vente spændt sammen med min mand, mens børnene pynter juletræet i stuen....og mange, mange flere traditioner som vi har sammen hvert år i december.
  Glædelig jul fra Shina

  shina@rosgaardas.dk

  SvarSlet
 18. Jeg nyder at se min datters glæde ved alle traditionerne og i det hele taget hendes glæde ved hele december som jo er meget mere magisk og spændende end fx november. Og i år glæder jeg mi særligt til at min søn også er så stor at han vil forstå og se det magiske i al pynten, lysene, små gaver i strømperne osv.

  SvarSlet
 19. Jule småkager og alt det flotte nye julepynt ♡♥

  charlottehansen83@hotmail.com

  SvarSlet
 20. Jeg elsker lyset - at vi på den allermørkeste tid har en anledning til at tænde lys, både i konkret og symbolsk betydning. Lyset, varmen og håbet! Jeg kan godt lide at man i slutningen af året kigger tilbage og ser frem.Hvad glæder vi os over og hvad håber vi på?

  SvarSlet
 21. elsker at pynte til jul, bage småkager og lave konfekt og bare hygge med børnene. Se julekalender i fjernsynet og så at gøre lidt mere ud af alting end til daglig, feks. dække aftensbordet med juleservietter eller putte lidt ekstra sødt i madpakken, men også glæde andre ved at sende julekort (med posten).....
  min mail er lotte_k@hotmail.com

  SvarSlet
 22. Sikke en smuk smuk smuk adventsstage.
  For mig er den største glæde ved julen mine børns forventninger og glæde. De er begge to små og oplever derfor nogle af tingene for første gang (i hvert fald hvor de kan huske det) og dét er altså helt fantastisk at se lyset og spændingen i deres øjne <3

  SvarSlet
 23. Åh den er svær! Men jeg nyder at trylle fine julekreationer ud af skovens og havne gavebord, det er altid en kæmpe glæde. Men her hos os er maden også en af de ting der nydes, jeg har jo to store drenge, plus en kæreste, der er de største madøre. Så vi gør altid en hel masse ud af det spiselige og at se min store mand stå med mors gamle Husqvarna og forme vaniljekranse, bagt efter min mors gamle opskrift, ja det er en stor glæde..... bum, bum jeg stopper nu, for der blev vist lige lukket op for julenydelses-tankerne :0)

  Knus og dejlig dag til dig - Karen Marie

  SvarSlet
 24. Hvor skægt, jeg har lige haft kig på Kähler stagen med henblik på at bruge den som adventsdekoration.
  Jeg elsker elsker alt ved julen. De mørke eftermiddage med stearinlys og hygge. Søndagene med æbleskiver. Juledagene hvor ungerne leger med deres gaver og dasker rundt i nattøj og ser julefilm dagen lang. Maden uhmmm. Der er SÅ mange gode og hyggelige ting ved julen :)

  SvarSlet
 25. Hvor er den bare fin din adventkrans. Overordnede så elsker jeg hyggen, men ellers er jeg ret glad for at jeg bor i Norge og får lov at opleve og gennemleve to forskellige måder at holde jul på :-)

  SvarSlet
 26. Jeg nyder at jeg skal være sammen med min familie :) Min lille nye søn på 2 døgn, min store datter på 2 og så min mand. Det glæder jeg mig helt vildt til. Stille og roligt og bare OS
  trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 27. Jeg er med :)
  lhmarbjerg(a)gmail.com

  SvarSlet
 28. ej hvor er den flot ... og hvad jeg nyder mest, det er nok sammenværet, ikke at vi ikke er sammen resten af året, men det er bare på en anden måde, her i juletiden - og har egenlig aldrig helt fundet ud af hvorfor, det er sådan, måske det er de tændte stearinlys og vintermørket :D :D
  - strikketbamse.blogspot.dk

  SvarSlet
 29. At der hver dag er noget specielt for denne dag som er relateret til julen.
  lki@lobe.dk

  SvarSlet
 30. Jeg elsker allermest stemningen og alle de hyggelige ting man kan lave med familien i juletiden. Og så er det skønt at julen er blevet lidt mere magisk efter der er kommet børn. Jeg er vild med din adventskrans!

  SvarSlet
 31. Jeg nyder at bage og lave julekonfekt med mine døtre. Julehygge med kalenderlys når vi kommer hjem om eftermiddagen :-)
  Juliejensen73@icloud.com

  SvarSlet
 32. det bedste ved julen? at det er jul! og alt det, som det medfører.
  Skal jeg udvælge en ting, så er det alle julelysene - både inde og ude. I stager, pejs, hække og træer.
  Elsker den tid vi går i møde og nyder, allerede nu, synet hos de mennesker, der allerede er begyndt at sætte lyskæder op..

  SvarSlet
 33. Jeg elsker at der er så mange sociale arrangementer med dejlige mennesker... Og så elsker jeg at gå og julehygge med at lave pynt og pakke gaver ind :D

  maja3012 (a) hotmail (.) com

  SvarSlet
 34. Elsker julen, herhjemme må jeg først pynte op 1. dec efter aftale med manden. Ellers elsker jeg hyggen med overraskelser for børnene og bage småkager og lave konfekt :-)

  briananette@gmail.com

  SvarSlet
 35. Lys, hygge tid, mad, sne og varme tæpper :) hilsner fra mamalotten@gmail.com

  SvarSlet
 36. Jeg elsker, den stemning der er i december.
  At gå ned igennem gågaden om eftermiddagen, hvor det er blevet mørkt, og julelysene skinner så flot.

  minsodeskat@yahoo.dk

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde en lækker Læsø shampoo(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2013/11/give-away-nr-50.html

  SvarSlet
 37. Samværet! :) Vi bager, går i skoven for at samle ting til dekorationer, julefrokoster, køber gaver osv osv. Det er så hyggeligt, at være sammen om tingene.

  Signe_n_a@hotmail.com

  SvarSlet
 38. Efter at jeg har fået børn, er den største glæde at se dem glæde sig og være spændte, og huske følelsen fra min egen barndom. Selvom jeg stadig glæder mig over og til julen er den barnlige forventningsglæde særlig.

  Helt personligt nyder jeg også virkelig meget juletræet - at pynte det og se på det. Det er stadig forbundet med en næsten barnlig glæde for mig :)

  Skulle jeg være den heldige, kan den evt. sendes til familie, som så sender videre :)

  Kram Mirjam

  SvarSlet
 39. Det jeg elsker ved julen... er stilheden. Den sagte knirkende lyd, når man efter julemiddagen går en tur i sneen... (rigtigt øv når vi ind imellem ikke har hvid jul). Møder man nogen på vejen, er de alle glade og smilende... sådan burde det være hver dag.

  SvarSlet
 40. DUFTEN! Når det begynder, at dufte af jul, dét er det bedste. Appelsiner, gran og stearinlys. Hjemmebag, konfekt og kanel. Mmmmmm

  SvarSlet
 41. Julebagning med ungerne og mormor, oppyntning, stearinlys og æbleskiver, byens julemarked og at gå gennem byen når mørket er faldet på.
  Elsker julen <3
  tina1978@gmail.com

  SvarSlet
 42. ja duften og stemningen! Hygge og sterinlys!

  xx, nina hofdinghoff@gmail.com

  SvarSlet
 43. Jeg elsker bare julen. Tiden til at være sammen, duftene, julepynten, hyggen, at lave sit eget julepynt og bage julekager med veninderne, stearinlys og varm gløgg på sofaen med kæresten.. Det hele er skønt!
  /akh(a)os.dk

  SvarSlet
 44. Bare at være sammen med min familie - og at lege drillenisse for min søn, det er smadderhyggeligt :)

  SvarSlet
 45. den dejlige julemad fra and over sovs til konfekt mums siger jeg bare

  Laila Jensen
  regnbuens@hotmail.com

  jeg er dældytme med xxx at for at vinde!!

  SvarSlet
 46. Én af de ting jeg nyder særligt meget omkring julen er duftene. Gran, appelsiner, nelliker, tranebær - det dufter alt sammen magisk :)

  hersom@mil.dk

  SvarSlet
 47. Jeg nyder aller mest fornemmelsen af at indrette vores hjem til en julehule, og gå lidt i hi, når juletravlheden altså ikke er på sit værste :)
  livhg@hotmail.dk

  SvarSlet
 48. Det jeg nyder mest ved julen er de små kreative stunder med hvert eneste af mine 4 børn -de er helt specielle de stunder og magiske! og vi kommer tættere endnu, på hinanden <3 ...se DET er julen bedste stunder for mig.
  Hilsen Lene fra www.leneskage.dk mail: leneskage@gmail.com

  SvarSlet
 49. smil og kærlige klem:)
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 50. Det bedste ved julen er alle de ubrugelig klippe-klistre projekter der pludselig bliver helt okay at lave. Jo mere glimmer og lim der kan bruges jo bedre.. Se, det ér da skønt ;-)
  Jeg krydser fingre for den lækre stage lander her (jeg har ikke fået lavet nogen advenskrans endnu, så det ville jo være perfekt!)
  Hav en skøn aften
  Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet
 51. Jeg elsker roen. Det er en fin balance, men når man finder balancen mellem tid, ro og at have tid til dem man elsker, går det hele op i en højere enhed for mig.

  SvarSlet
 52. Jeg elsker roen. Det er en fin balance, men når man finder balancen mellem tid, ro og at have tid til dem man elsker, går det hele op i en højere enhed for mig.

  SvarSlet
 53. Det, jeg holder allermest af ved julen, er sammensmeltningen af dufte og lyde, varme og stemninger, som fletter det hele sammen til et julehjerte fuld af kærlighed. Det er duften af anden, lyden af julesalmer, smagen af ris à l'amanden, følelsen af ro go tid til bare at nyde at være til. Og så selvfølgelig den salighed, der sænker sig over alle, og som kan spores i øjnene på hele familien. Det er lige præcis den stemning, jeg nyder mest.

  God (for)jul!
  Kh Katrine
  keas80@gmail.com

  SvarSlet
 54. Min søster og jeg har en tradition hvor vi vi hvert år pynter juletræet lillejuleaften. I år skal jeg holde jul for familien for første gang og jeg glæder mig til at give den videre til mine børn. Og mon ikke moster kommer og pynter juletræ sammen med os.

  SvarSlet