onsdag den 23. marts 2011

Ungernes legehus i BoligLiv...

Midt i alle verdens mange ulykker, har jeg helt glemt at få lagt billeder ind af, at ungernes legehus er i denne måneds BoligLiv, det virkede pludselig så ligegyldigt, men her er de.

Billederne stammer fra den boligreportage som Mette Helena og Tia lavede her sidste sommer.
Den ”nemme” kalder de legehuset i bladet, hvilket Daniel var meget oprørt over , manden har jo selv sat ekstra vindue i ;) Ved heller ikke vufaren ville synes om den overskrift, der var alligevel en hel del arbejde i at, først pille den ned, der hvor vi havde købte det brugt – smide den på traileren og prøve at få den samlet igen herhjemme.
Jeps, den overskrift har givet mig mange grin :)9 kommentarer:

 1. Jeg synes nok at jeg kunne kende din datter :-) Sødt legehus.

  SvarSlet
 2. Superskønt legehus!
  Måske den nemmeste af legehusene i artiklen, men hvis man først een gang har prøvet at pille et legehus ned og sætte op igen, så ved man, at der ikke findes nemme løsninger der:-)
  Så smukt med roserne opad huset! Må vist ha fundet pengene til legehus i en fart, så vi kan få malet, plantet og dekoreret...
  Skøn inspiration!

  SvarSlet
 3. Ja, Dorthe, tror huset kostede os omk. 200 kr i dba - så det er faktisk ikke dyrt overhoved. Maling har været langt dyre end huset ;)

  SvarSlet
 4. Ja det grinede jeg faktisk også af. Jeg forstår godt at der skal være sådan forskellige overskrifter men det havde da været nemt at lave et helt ægte nemt forslag f.eks. brugte vi store æblekasser på Fejø og der er også den altid dejlige ide med myggenettet som vi også har haft masser af glæde af. Endelig kunne man jo også have foreslået at børnene selv byggede en hule, det er da virkeligt nemt (bortset fra når man skal puste...) og et sikkert hit.

  SvarSlet
 5. Ja, håber der er nemmere løsninger en vores, høhø ;)

  SvarSlet
 6. Ja, jeg har også nydt jeres "nemme" legehus i Boligliv.
  Jeg tror at den eneste nemme løsning på legehuse er hvis man bestiller et præfabrikeret, malet, leveret og opsat legehus. Men charmen - den kan ikke leveres!!

  SvarSlet
 7. Loppe-shoppe, jeg tror du har så evigt ret ;)

  Men ja, charmen kommer med tiden i min verden...

  SvarSlet
 8. Jeg har luret det hus i bladet.. jeg er vild med de roser! Det skal vi have plantet også... det er ren romantik.. Knus fra C

  SvarSlet
 9. Jeg faldt over en blog anbefaling hos Fru Schou om din blog... jeg måtte straks tjekke det ud - og jeg var helt solgt! Sikke et skønt univers du her har skabt.
  Og nu har jeg siddet og kigget dine indlæg omkring bolig reportager - jeg er tidligere stødt på stort set alle reportagerne og været helt vilde med dem. Jeg har aldrig vist at det var dig :-)
  Kh. Malene

  SvarSlet