mandag den 11. november 2013

Stockmarr GIVE AWAY... - LUKKET

Kære alle der følger med her på bloggen!

Jeg har i mange år fablet op omkring Helene Stockmarrs fantastiske små skåle, hvis glasur er af en anden verden. Det er mig derfor så stor en glæde, at ha fået lov til at give disse fantastiske skåle væk, i anledningen af Strawberry life 5 års fødselsdag.

For mig er Stockmarrs keramik, ren hverdagsmagi - jeg glædes dagligt over dem og nyder at se lyset ramme deres form og glasur. Og det glæder mig, at jeg endelig fandt en måde hvorpå jeg kunne vise jer, skålenes bund og top samtidigt!

Så har du lyst til at vinde disse skåle, så læg en kommentar om hvad der er hverdagsmagi for dig.
Jeg trækker en vinder på næste mandag, altså d. 18 nov, hvor næste give away også skydes igang 
Husk en mail adresse, hvis du ikke har en blog...





50 kommentarer:

  1. Hverdagsmagi, hverdagsmagi. Engang var de jo simpelthen undertitlen på min blog, men så var der pludselig magi både her og der og derfor nedtonede jeg det lidt. For mig er hverdagsmagi de små øjeblikke af skønhed, leg eller nænsomhed. De øjeblikke som ikke er planlagte, ikke er strengt nødvendige men som netop derfor får det hele til at stråle.

    Hvis en ting kan rumme hverdagsmagi er det netop skønhed som den der rummes i disse fantastisk fine skåle. Jeg er også vild med dem og har været det længe og derfor deltager jeg med iver her i din give a way.

    SvarSlet
  2. Ih, de er så fantastisk fine de skåle. Jeg er også helt vild med glasurerne! Og så er det nogle vildt fine billeder med de gamle sorte mærker i spejlene, som jo er de fineste ornamenter :)

    Hverdagsmagi finder jeg ofte i detaljerne og de små historier tingene fortæller. Som dig synes jeg også at lysets leg kan give et strejf af magi - når lyset brydes, falder blødt eller skinner igennem en genstand.

    Tak for en smuk blog. Den bidrager altid med lidt hverdagsmagi ;) <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Forresten - skulle jeg være dne heldige som vinder, kan skålene bare sendes til familie i DK, som så kan sende videre :)

      Slet
  3. Hverdagsmagi er søskendekærlighed og sug i maven, efterårssol gennem tunge skyer og knasende sprøde blade under fødderne. Følelsen af en blød lille hånd i sin egen, synet af smukke snekrystaller på ruden og lettelsen når syltetøjsmaden lander på den rigtige side.

    Stockmarr skålene er smukke! Dem ville jeg meget gerne nyde :-).

    SvarSlet
  4. De ER smukke hendes ting! Elsker når brugsting kan være så smukke at de dagligt forsøder ens hverdag. Så jeg deler vist mest af alt din hverdagsmagi, i hvert fald bliver jeg tit og ofte glad af nogle af mine ting, dem som jeg sætter aller mest pris på.

    SvarSlet
  5. Hverdagsmagi er for mig mit hjem med alt hvad det indeholder af latter fra ungerne til gamle arvestykker og ny-indkøbt nips, til stilleben, gamle møbler der får nyt liv, kaffe på kanden og veninder rundt om bordet. Hverdagsmagi = livet!

    Skønne skåle du giver væk, jeg håber jeg er heldig og ved lige hvor den skal stå :)
    kh Libbie

    SvarSlet
  6. Hverdagsmagi for mig er når fremmede mennesker respondere på de smil jeg dagligt sender ud i verden. Jeg giver en så lille ting som et smil og kan nogle gange, mærke på de fremmede at det giver dem varme indeni... - Derudover er det lige så magisk at modtage et smil fra en fremmede ;-)

    SvarSlet
  7. Hverdagsmagien starter herhjemme allerede om morgenen. Selvom jeg synes det er tidligt, så kan jeg ikke blive sur kl. 06 om morgenen, så man bliver mødt med et stort smil fra en udhvilet pige. "Morgen mor" Det er bare en god start på dagen.
    trinsling@gmail.com

    SvarSlet
  8. Hverdags magi handler for mig om at man husker at den tid man bruger er den samme uanset om man græder eller griner så det handler om at skabe magiske øjeblikke og finde noget hver dag, det kan være solen der spiller i havet når jeg står op, tøsebarnet der er ekstra glad eller når vi har god tid.

    SvarSlet
  9. Glasuren gør bare det hele for disse skåle!:)

    SvarSlet
  10. Meget smukke Skåle! Hverdagsmagi for mig er en tur langs stranden og høre havet bruse i alt slags hver sammen med mine børn , der ler og leger. Det er fantastisk : ) Hilsen Anette kommti@yahoo.dk

    SvarSlet
  11. Hverdagsmagi er de små ting der giver et smil på læben, om det er et smil fra en fremmed, en sjov bemærkning eller nogle anerkendende ord, knus fra dem du holder af eller noget helt femte, man skal bare huske at se det :)

    SvarSlet
  12. Hverdagsmagi er det som er i alt, men som kun meget få lægger mærke til..
    Det kan være den lille blomst i vejkanten, ingen lægger mærke til, da de har for travlt. Følelsen af regnen mod din hud. En sky som ligner en engel der flyver hen over himlen. Den måde solen rammer dit ansigt en kold vinter dag. Regnbuens magi efter hvert endt regnvejr. De yndefulde snefnug der daler så fint ned fra himlen..

    Det er hverdagsmagi for mig :)
    Kærligst Marianne (mikkelsen121@hotmail.com)

    SvarSlet
  13. De er SÅ smukke de skåle! Hverdagsmagi ligger for mig ofte i de små øjeblikke. Det kan være alt fra en uventet nysser af en af ungerne til en smuk solskinsdag.

    SvarSlet
  14. Hverdagsmagi er at jeg hver eneste dag kan nyde synet af mine tre dejlige piger som jeg har haft meget svært ved at få ;-)
    Juliejensen@mail.dk

    SvarSlet
  15. Hverdagsmagi er alle de små ting, som gør forskellen :)

    stine0610@gmail.com

    SvarSlet
  16. Wow hvor er de smukke - de ville uden tvivl pynte i vores hjem! Hverdagsmagi er for mig når min lille søn Charlie på 2 år griner, fjoller og synger - det kan redde selv den værste dag:-)

    SvarSlet
  17. Hvert eneste kram og kys fra kæresten min :-)

    SvarSlet
  18. Hverdags magi for mig er, at komme hjem fra gym, hoppe direkte i nattøjet og så ellers bare slappe af med en god serie på computeren. Eller også skulle det da lige være et godt varmt fodbad!

    - katrine_vinding@hotmail.com

    SvarSlet
  19. Hverdags magi er lyset om morgenen, når solen strejfer mit ynglings maleri som min kæreste, jeg og min søn malede sammen en skøn sommerdag for 6 år siden. Min søn var 4 år og jeg elsker det billede, som er det første jeg ser når jeg slår øjnene op.

    SvarSlet
  20. hverdagsmagi er når man kommer hjem og alt rodet og skidtet er forsvundet:) (har verdens skønneste mand)
    marianne.lykke@gmail.com

    SvarSlet
  21. Hverdagsmagi er når mine tre tøser ikke skændes!!!!!!!!!!!!!!!!
    tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

    SvarSlet
  22. Hverdagsmagi er for mig; familien. Så simpelt kan det egentlig siges.

    daniellalind@live.dk

    SvarSlet
  23. Så fine skåle. Hverdagsmagi for mig er at vågne op til en ny dag.
    dammmeyle@yahoo.dk

    SvarSlet
  24. Åhhhh, hverdagsmagi synes jeg ofte opstår når mine niecer og nevøer gør eller siger et eller andet :D det kan både være smukt, dybt, rørende og sjovt og eftertænksomt på en gang :D

    maja3012 (a) hotmail (.) com

    SvarSlet
  25. Hverdagsmagi er for mig at stå op og nyde dagens gøremål både det sure og det søde.

    Mvh helena.engelbrecht@yahoo.dk

    SvarSlet
  26. Hverdagsmagi er der masser af, man kan finde mange ved at iagttage naturen og stille og roligt at se hvad der sker der.
    lki@lobe.dk

    SvarSlet
  27. Hverdagsmagi for mig... er når Gizmo min søde kat... vælger at jeg skal kæle for hende. Det sker yderst sjældent, hun vælger som regel kæresten :-/

    SvarSlet
  28. Hverdagsmagi er for mig mange ting - det kan være min datters smil, flotte kontraster og en smuk morgen..

    Er vild med Helene Stockmarr og har endda hendes skåle på ønskesedlen og de ville bestemt også blive til hverdagsmagi herhjemme i den gyldne ghetto :)

    /Lou - goldenghettoblog@gmail.com

    SvarSlet
  29. Sikke smukke skåle... Dem vil jeg da gerne vinde. Hverdagsmagi for mig, er når min yngste lille skat kravler op i min seng om morgenen og ligger og synger og aer mig i håret... Hverdagsmagi er mine børns kærlighed til hinanden, når de griner af godnathistorien og når snakken lystigt går ved middagsbordet....

    SvarSlet
  30. Sikke nogle smukke skåle... Hverdagsmagi her hos mig er de stille øjeblikke alene, glimt af lykke sammen med min mand og børn. De små ting i virkeligheden og så er det jo magisk at sove...tænkt på det magiske i at drømme og udleve derigennem.

    SvarSlet
  31. glemte..rikke_bruunjensen@hotmail.com

    SvarSlet
  32. hverdagsmagi er for mig de øjeblikke, hvor jeg lægger mærke til ting, som er vidunderlige i deres enkelhed, f.eks. den smukke dis, der hænger i luften udenfor lige nu, de blide jazztoner, der strømmer ud af min radio og de fine blomster, jeg omgiver mig med i min lille lejlighed. jo, hverdagsmagi kan godt opstå, selvom man kun er sig selv :)

    SvarSlet
  33. Hverdagsmagi er alle de små bitte ting, som kan få hjertet til at vokse bare en lille smule, få mig til at smile og glædes. En blomst i en vase og en fin farvekombination, et broderi på vej, der pludselig fortælle det hele af sig selv eller som lige før, da jeg gik forbi, årets først hyacint, som lige var sprunget ud og duften strejfede min næse og sendte mig helt tilbage til min barndom og dejlige minder :0)
    Og så et stort tillykke med de 5 år!

    Knus Karen Marie

    SvarSlet
  34. Hverdagsmagi er når der bliver gjort en dyd ud af nødvendigheden....... Når skåle ikke bare er glaseret, men når de changerer i de mest fantastiske farveskalaer...... Når de produkter man møder er et overflødighedshorn af omtanke og når de personer man omgåes giver noget af sig selv og har gennemtænkt deres input og ikke bare standard meter varen.

    SvarSlet
  35. Hverdagsmagi er noget helt uventet. Alt fra en smuk solopgang i mørket til en herlig kommentar fra en af mine 1.klasses elever :)
    Mvh Ditte
    dittemhs@hotmail.com

    SvarSlet
  36. Hverdagsmagi er når fremmede mennesker smiler eller hilser venlig. Generelt al kærlighed og respekt imellem mennesker.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ups! Glemte min mail .. Signe_n_a@hotmail.com

      Slet
  37. Hej!!! Du har ret de er rigtig skønne. Hverdagsmagi er når både min kreativitet og de ting jeg har til rådighed, finder et smukt samspil. Lige fortiden er jeg lidt vild med Buddha figurer og levende lys er næsten et must!!!
    Rigtig god november

    SvarSlet
  38. Hvor er de fantastiske. Nu er julegaveønskerne på plads :-)
    Hverdagsmagi er at sidde i sofaen med mine børn, hvor vi hver især er fordybet i en bog.

    SvarSlet
  39. Jeg elsker, at du minder mig om hverdagsmagien, og får mig til at kigge efter den. For mig er hverdagsmagi smukke udendørs farver, dufte der bringer glemte barndomsminder tilbage og smil, der gør en let om hjertet på en gråvejrsdag:-)
    Lfrendoe@gmail.com

    SvarSlet
  40. selinedam@hotmail.com
    Deltager :-)

    SvarSlet
  41. Hverdagsmagi er en dejlig sang jeg må høre igen og igen mens jeg danser med mine piger. Og når jeg på vej på arbejde oplever hvordan mørket bliver til lys og dagen rigtig begynder. Og det er frysetørrede hindbær på morgenmaden og vaniljepulver i skyren. Det er de små ting - et glimt - et smil - en sang - en dans - men det er afgørende for en god dag!

    SvarSlet
  42. Hverdagsmagi er for mig, de små øjeblikke, hvor man lige dvæler en ekstra gang ved tanken, smilet eller glimtet.

    Tillykke med de 5 år, Celine, og tak for vi må kigge med :-)
    Mange hilsner Louise / lsimmelsgaard@gmail.com

    SvarSlet
  43. For mig er hverdagsmagi, de små ting, kys og knus fra min familie, skønne faver og dufte, smukke øjeblikke

    SvarSlet
  44. Hverdagsmagi er mange ting; de første fuglefløjt en forårsdag, duften af nyslået grønt græs, en knitrende gåtur i efterårsklædte skove, et hop i en ny vandpyt, en smuk solnedgang over havet eller et smil fra en ven. Der er så mange små ting, man skal huske at nyde, når hverdagen suser forbi :-)

    SvarSlet
  45. Hvor er de smukke - hverdagsmagi for mig, er noget hele vores lille familie, er samlet og bare er sammen.

    SvarSlet
  46. Hold op hvor er de smukke!
    Tillykke med de5 år :-D
    Mvh Sisse
    Sizze86@gmail.com

    SvarSlet
  47. --Undskyld, hvis konkurrencen er slut.--
    Men jeg vil virkelig gerne vinde de skåle til min mor!
    Natashanm1993@hotmail.com

    SvarSlet
  48. Hverdagsmagi er når man under sig en halv time med en god bog og dampende varm te

    SvarSlet