søndag den 14. februar 2010

Lidt lunt til kaffen...

Ja ja, jeg sagde jo jeg nok skulle finde noget mere jeg kunne putte patchwork på ;)
Denne gang er det gået ud over stempelkanden, som har fået et fint mavebånd til at holde sig varm på. Patchworket er stadig lavet i romber, men i et mønster der danner en stjerne i midten, derefter er den gennemquiltet med 2 lag fleece, syet sammen med bagstykket og flappen til at lukke, to tryk knapper og den er færdig. Det lyder måske nemt og hurtigt, men jeg må indrømme de meget små patchwork stykker har taget sin tid at få styr på. Farverne har jeg holdt i orange/brune og blå for at kæde det sammen med vores musselmalet og element, men så sandelig også vores smukke Iittala Taika krus :)

Et hyggeligt lille projekt man sagtens kan lave i løbet af en dag og hvad mon jeg nu kan finde på…

14 kommentarer:

 1. Weeeeiiiihhh! Hvor er den bare fin. Får helt lyst til at købe en stempelkande og forsøge at gøre dig kunststykket efter. Godt nok drikker jeg ikke nogen former for kaffe og manden bryder sig ikke om stempelkaffe, men det er jo kun mindre detaljer. I hvert fald har den meget mere lækkerhed over sig end vores kedelige serveringkande.

  SvarSlet
 2. Hvor er den lækker.. Rimeligt delikat at smække sådan en på bordet... :)
  Flot med alle de romber du bruger, men det tager lang tid kan jeg forestille mig.. El du laver det måske ikke i hånden? :)

  SvarSlet
 3. Hold op, hvor er den bare super flot! Altså, jeg er dybt imponeret over de ting, du laver. SÅ lækkert! Og så lækre billeder.
  Kh Signe

  SvarSlet
 4. Hej. Hvor er den flot....!
  Til Shina herover: Du kunne jo overveje at købe en stempel-agtig te-kande og så lave en varmer til den:-)
  Maria

  SvarSlet
 5. Super smuk sag, du igen har kreeret Céline! Jeg må altså prøve mig udi de romber inden alt for længe. Tænker på at lave en hynde til systolen i krea-hjørnet - det må være et overkommeligt projekt, og det lyder jo ikke så svært endda, efter din beskrivelse, som by the way gav rigtig god mening, så tak for den :)

  Helle

  SvarSlet
 6. WAUW...den er da fantastisk....nu må jeg da igang,- eller i alle tilfælde starte med at drømme om det.

  Hav en dejlig dag - Camilla

  SvarSlet
 7. ej hvor fint:o) Så fandt du alligevel mere du kunne patchworke;o)

  SvarSlet
 8. Faldte lige over din blog - og wauw!!! Sikke nogle flotte sager du laver.
  Er helt vild med sengetæppet...

  SvarSlet
 9. Sikken en skøn blog du har.
  Og sådan en kaffevarmer har jeg gået og drømt om længe - hvor er den smuk! Desværre kan jeg ikke sy...så jeg må drømme videre:-)

  SvarSlet
 10. Iiiiiih, hvor er den altså fin og nej, hvor er jeg glad for at have "fundet" dig herinde. Jeg har længe elsket din dejlig farverige biks og dine skønne designs. Man bliver simpelthen i så godt humør af dem. Jeg blev så trist da jeg læste, at du stoppede pga. leddegigt, men er da glad for at du trods alt stadig "får lov" til at udfolde dine kreative evner til stor inspiration. Glæder mig til at følge din blog.
  Kh. Charlotte

  SvarSlet
 11. Du er simpelthen så dygtig...Celine....virkeli8g virkelig fantastisk til at sammensætte farver/mønstre og lave de smukkeste ting :-)

  SvarSlet
 12. Hmm ja, fnis! Ved ski slet ikke hvad jeg skal sige til alle jeres søde ord.
  Men TAK, er alt hvad jeg lige kan komme på - vender tilbage når jeg har noget klogere at sige ;)
  TAK!!

  SvarSlet
 13. Hvor er du kreativ Celine. Super flot betræk til din kande.
  God dag med sol :)
  Kh Birthe

  SvarSlet