onsdag den 10. februar 2010

Romber til rumperne...

Så fik ungernes stole også et par puder, så ungernes små numser kan sidde godt og blødt ;)

Puderne er lavet i romber patchwork af div. ny indkøbt Liberty stof og ellers bare alt godt fra gemmerne, der er quiltet med pladevat og bunden af puden er postkasserød fløjl. Puderne er næsten ens, men Sammies har en blå prikket stribe og Siennas en hvis med røde kirsebær.
Meget fint og overkommeligt projekt ovenpå sengetæppet, Daniel mener dog ikke jeg nu kan finde flere overflader og dække med patchwork og andet godt, men vi for se gør vi ;)

7 kommentarer:

 1. SÅ fine puder, du har kreeret Céline.

  Jeg er ret vild med, at du har givet dem hver deres stribe og at puderne ellers matcher. Den idé skal jeg huske til diverse søskendeprojekter herhjemme, hvor pigerne er så tæt på hinanden i alder, at de næsten skal have det samme af alt allerede nu...

  Tænkte på, om du har et tip til, hvordan man nemmest griber de dersens romber an? Jeg synes virkelig de er flotte, og kunne godt tænke mig at gøre forsøget, men er absolut ikke en øvet patchworker, så ved ikke helt, hvordan jeg nemmest gør, og hvad jeg skal bruge af grej... :)

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 2. Åh ja, og glemte helt - sikke en fin og hyggelig tegneplads, jeres unger har. Vi skal lave en meget lignende i vores soveværelse, som engang med tiden skal blive til børnenes værelse... ;)

  SvarSlet
 3. Hey Helle

  Romber er super nemme, for man syr dem ligesom i baner på skrå også syr de baner sammen.
  Jeg er ingen patchwork haj og har heller ikke det der minder om toldmodigehed så de er super gode i forhold til "bare" at lave firekanten - for de ser ud af mere end de er ;)

  Og ja tegnepladsen er super - blev lavet da Samuel begyndte skole, så der er et sted at lave lektier, så de ikke altid sad inde ved spisebordet.

  Også til sidst - jeg synes ikke de skulle havde den samme pude og startede ud med to helt forskellige, men endte med det bare er den stribe der er forskellig, men det gør dem faktisk meget forskellige og så bliver det hele ikke så spraglet el. noget ;)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare super fint ud med de romber til rumperne :o)Og du har også helt ret, de ser ud af mere end alm. firkanter. Jeg må helt sikkert forsøge mig med noget lignende til min datters værelse :o)

  SvarSlet
 5. Så fin fin lektie/tegne plads, så dejlig lys og rigtig flotte puder du har fået lavet, smart med de romber (nu lærte jeg et nyt ord :))

  SvarSlet
 6. De er rigtig fine de puder og hyggeligt med tegnepladsen. sådan en har mine unger også og de elsker den:-)

  SvarSlet
 7. Skøn blog...er vild med din stil og de fantastiske patchwork kreationer...måtte straks melde mig som fast læser.

  God weekend fra Camilla

  SvarSlet