torsdag den 4. marts 2010

Endelig forår...

Yipii tider er vidst endelig kommet hvor man kan komme i haven.

Jeg har glædet mig så meget til igen at kunne komme i haven at det slet ikke kan beskrives, men sidste weekend skete det at jeg faktisk kunne gå i gang derned og i går tilbragte jeg en hel del timer derned – det var ikke mindre en skønt!! Helt sprøde grønne skud dukker op overalt under den smeltende sne og endnu mere som de gamle nåle og blade bliver fjernet fra bedene!! I morgen skal jeg begynde at forspire dahlia så jeg forhåbentlig kan nå at nyde dem noget tidligere i år og så er havesæson 2010 vidste officielt skudt i gang – jeg vil være at finde i haven de næste 6-8 måneder :)

Hov nej og lidt sjovt, da jeg var i haven i går vrimlede det frem med meget omtåget mariehøns i hele det ene bed, de så godt nok noget søvndrukne ud, hehe!

3 kommentarer:

 1. Hvor ser det skønt ud. Hvis jeg havde sådan en have, var jeg også at finde der konstant. Jeg må nøjes med lange ture i Marselisborg skov og dyrehave, med barnevogn, mand og baby (snart).

  Håber du viser billeder fra haven, efterhånden som der spirer nye skønheder frem :)

  Kh. Julia

  SvarSlet
 2. Hvor er det skønt og forårsagtigt.

  Her i Sorø små 45 minutter væk er hele haven stadig dækket af sne.

  Jeg stod lige og kiggede på Dahliaknolde tidligere i dag, for i år er året, hvor jeg skal give haven lidt pynt. Hvordan forspirer man sådan nogle knolde?

  SvarSlet
 3. Julie - tro mig I skal få så mange blomster og have billeder at det halve kunne være nok hihi...

  Og Mette Marie, jeg tror bare vores have vender rigtig heldigt for jeg kan også se mange med meget sne i haven og ved at der også ligger tykkelag bare lige på Frb.

  Men ihhh så skønt det er at være igang, selvom manden siger jeg ikke kan kalde det forår endnu - øhhh jo jeg kan og jo det er! Slut prut, sådan erd et bare ;)

  SvarSlet