søndag den 21. marts 2010

Lilletrunte dag...

Det kan nok være at det blæser en halv pelikan i dag og at haven at pladder våd, lille trunten og jeg var fra morgenstunden parat til en have tur.

Så efter at hele familien havde spist sig igennem Daniel omfangstrige morgenmad (han havde bagt boller, croissanter og kanelsnegle)prøvede vi at finde regntøj frem til lilletrunten og iklædt det halve klædeskab gik vi i haven, mens drengene så Spiderman på DVD. Sienna lave mad til alle fuglene og sten og vand blev hele tiden hentet ned til legehuset, de fugle er blevet godt spist af ;) Men ahh alle de sten på græsset, kan da kun gå galt, når det engang skal slås igen, så mens vi hyggede blev jeg enig med mig selv om at der altså må være plads til en lille bitte sandkasse til trunten, det er jo det hun elsker. Dermed blev projekt legehus lige udvidet en lidt og hvis nogen ved hvor kan købe billigt sandkassesand så sig endelig til – det kommer til at blive noget med at grave et hul i jorden, smide en dug i så der ikke vokser noget op igennem også nogle sten omkring, ikke noget vildt, men sikkert lige det den lille frøken ønsker sig. Lidt senere kan Daniel ned og fik klippet æbletræet ned, men Sienna og jeg fejede og satte en lille lampe med solfanger op i legehuset.

Lige nu er Daniel og Sammie på Statens museum for kunst med Sammies skoleklasse og Sienna, ja hun er dejset omkuld på sofaen, hun faldt i søvn mens hun så Askepot nååå, det er hårdt at være lille havefe og mor til alle havens fugle.

5 kommentarer:

 1. Hej Celine.

  Vi har hentet sand i den lokale tømmerhandel. Der kan man selv læsse på traileren med en skovl. Jeg tror vi gav omkring 50 kr. for en halv trailer fuld. Det er billigt. Lad være med at købe sække med sandkassesand i jem og fix el. lign. Det er aaaaalt for dyrt.

  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. ej nogen dejlige billeder af den store pige!!!! hun er jo blevet vildt stor!

  SvarSlet
 3. Man bliver så dejlig træt af frisk luft.
  Og jeg bliver så dejlig glad, når jeg ser alle de skønne billeder og dejlige farver.
  Det er altid med stor fornøjelse jeg kigger forbi din blog.

  Tak for den dejlige stemning.

  /Lonni

  SvarSlet
 4. Hej,

  Jeg er lige på vej en tur rundt til alle jer, der har linket til mig. Tak for din opbakning. Fin blog, du har og skønne, skønne unger. Jeg kigger videre.

  Bedste hilsner fra Claus

  SvarSlet
 5. Hei!
  Nydelig blogg:-)
  Håper det er ok at jeg linker deg til min hageblogg!!??
  Kristin

  SvarSlet