torsdag den 29. april 2010

Den sejeste prinsesse...

Ja ja bloggen skal jo også handle om andet end haven, men problemet er bare at haven, altid er villig til at blive fotograferet, hvilket på ingen måde kan siges om Sammie. Han er jo blevet teenager efter han er startet i skole og derfor mener knægten, generelt bare weekenden skal foregå foran fjernsynet og mor er for lang ude med det kamera ;) Lilledullen er heldigvis stadig glad for mor OG kameraet og stiller gerne op til billeder, så derfor er der en del billeder af hende.

Her lidt fra sidste weekend, hvor dullen var ”den sejeste prinsesse” som hun selv sagde og gik rundt og jagtede hekse i haven. Hekse og spøgelser skræmmer nemlig ikke en lille prinsesse, men gud bedre det hvis en tissemyre forvilder sig ned i hendes sandkasse eller en bananflue nærmer sig hende… Tror det er godt hun starter skovbørnehave på mandag, lille bybarn :)

3 kommentarer:

 1. Som altid dejlige billeder Céline... Maya Emilie bliver 3 år her i starten af maj, og hun begynder i naturbørnehave på mandag. Hun glæder sig vist, far er spændt og mor her er ved at dø af skræk, selvom jeg ved, det bliver godt for hende med jævnaldrende og ældre legekammerater, for hun har været den ældste i børnehaven med ret store spring ned til de efterfølgende små i de seneste måneder, så hun er SÅ klar til et skifte... men uha, hvor er jeg nervøs for, om det bliver så godt, som vi håber...

  Tør slet ikke tænke på, at hun en dag når skolealderen med alt hvad dertil hører... Hun har jo lige for nylig lært, hvad "elske" betyder, og hun siger 20 gange om dagen, at hun elsker mig... ;)

  KH Helle

  SvarSlet
 2. Helle, skovbørnhaver er det bedste!!! Sammie gik i den indtil sidste maj, så deter lige et år vi ikke har haft unger der. Men vores unger har gået og går i integreret institution, så der er vugger, børnhave også skovbørnhaven til de største - så Sienna starter med dullerne.
  Men set udfra at vi seriøst har bybørn, er det rigtig godt!! Og vi har fået afvide overfra Sammies SFO at det er meget tydligt at han og nogle af vennerne er tidliger skovbørn, for de er bare ALTID ud - og det synes jeg ski er fedt. OG derfor er det også OK at se lidt fjernsyn i weekenden ;)

  Men held og lykke, det bliver fantastsik!!

  SvarSlet
 3. For en herlig liten prinsesse!!

  SvarSlet