lørdag den 31. juli 2010

Hjemme igen...

I går aftes kom vi hjem fra vores sommerferietur i det svenske, indlæg følger senere, det var en dejlig tur, med mange gode oplevelser. Men nok om det for nu, for det er nu også altid dejligt at komme hjem igen og ha sine vante omgivelser om sig. Mange minutter gik der ikke fra vi var ankommet, til Daniel havde fundet søm og hamme frem, for at sætte et par af loppis fundene op. Det var tre billeder, alle har det til sammen at deres rammer næsten er ens og at motivet er blomster. De hænger nu i vores soveværelse og det føles helt rigtig med dem der, på sådan en "har de ikke altid hængt der" måde :)
Ligeså kort tid Daniel var om at få hammer frem, ligeså kort til var jeg om at komme i haven, ned for at se og tjekke til den. Min søde veninde Louise, havde heldigvis taget sig godt at alle krukkerne mens vi var væk, så alt var som det skulle, ingen døde planter og jeg kunne ånde lettet op. Her til formiddag tog jeg lige en tur med saksen og fik klippe alle de afblomstret blomster af og det afklippet så faktisk helt fint ud, som de lå der i mit nye, gamle emalje fad.

På mandag er det igen hverdag, også begynder den daglige trommerum endnu engang og det er også helt okay :)

5 kommentarer:

  1. Velkommen hjem. Håber I har haft en dejlig ferie. Skønne blomster-billeder!

    SvarSlet
  2. Fine, fine blomster - både dem i ramme og fad:-)

    SvarSlet
  3. Velkommen hjem til haven og huset.

    Dejligt med en sød veninde til at passe krukkerne, for jeg tror ikke, det har regnet nok til at de kunne klare sig uden ekstra vand.

    SvarSlet
  4. Velkommen hjem - sikke nogle skønne billeder! :-)

    SvarSlet
  5. TAk, skal i have allesammen.
    I dag er mand og børn igen sendt afsted og hverdagen er for alvor begyndt.
    Også må jeg lige igen nævne hvor glad jeg er for de 3 gamle blomster billeder, de gør en verden til forskel i rummet :)

    HA en dejlig dag <3

    SvarSlet