torsdag den 8. juli 2010

Jeg elsker romber..

Jeg elsker romber! Der er bare en hel klar grund til hvorfor jeg endte på modelsyer linjen i stedet for skrædder og hvorfor mine lærer på kunsthøjskolen altid sagde, ”store penselstrøg, Céline”, jeg er bare ikke rigtig til fnidder arbejde. Nå, men for at komme tilbage til emnet, så elsker jeg romber, fordi de kan syes på maskine og det vinder bare over min kærlighed til små sekskanter, man sidder og fnidder med i dagevis.

Alting har sin tid og når jeg engang bliver gammel og faldet til ro, sådan sindsmessigt, så skal jeg sidde og patchworke et stort tæppe af små sekskanter i årevis ;) Men indtil jeg lære at sidde stille, finder ro nok til at læse en bog og ikke høre den, lærer at leve i og nyde nuet, ja så står den på romber til mig. Jeg elsker robmer!

8 kommentarer:

 1. Virkelig fin pude, og dejlige farver.

  SvarSlet
 2. Ja, rigtig søde og fine sommerfarver

  SvarSlet
 3. og så gør hun det igen, du er bare fantastisk. Og nu du skriver det går så hurtigt.....så har du vel lavet dobbelt nu du var igang;o)
  Stort Knus

  SvarSlet
 4. JA ja Mia, alt er relativt - det går meget hurtiger end håndsyet sekskanter ;)

  SvarSlet
 5. Hvor er den fed! Jeg er vild med knappen i midten - super detalje.

  Men det der med at sidde stille... Jeg er åbenbart blevet gammel nok ;-) Jeg er nemlig ved at lave et babytæppe i sekskanter. Og jeg lytter til lydbog imens. For ro til at læse en bog får jeg nok aldrig - jeg skal lave noget imens :-)

  SvarSlet
 6. Britta, jeg kan strække det at sidde og sy i hånd til en lille pude - men så begynder det altså også at trække tænder ud. Men mit problem er også at det slet ikke er noget jeg nyder. Jeg er kun produkt orinteret ikke prosess - sådan overhoved ;)
  Men nå jeg slider mig igennem noget, så erd et altid med en bog i ørene, ellers kan jeg slet ikke koncentrere mig.

  SvarSlet
 7. Jeg er procesorienteret. Helt klart. Det er det eneste der kan forklare hvorfor der ligger et hæklet tæppe og to sjaler i vasketøjskurven ;-)
  Men jeg synes så også at det er hyggeligt at sidde og sy i hånden. Selv det at sy stoffet på skabelonerne.
  Ind i mellem trænger jeg dog til at få noget færdigt og så syr jeg tasker eller strikker huer.

  SvarSlet
 8. måske var den her slags sekskanter noget for dig da den altså er pænt nemt på maskine. :) ? http://www.flickr.com/photos/usewgrl/2103314585/
  eller

  http://www.flickr.com/photos/42757033@N07/3944797429/

  SvarSlet