torsdag den 19. august 2010

Negletosserier...

Normalt er jeg en ret farverig person også sådan tøjvis, men det sidste årstid er de mange farve i garderroben stille og roligt blevet skiftet ud med sort, ikke andet kun sort. Det kan og er der mange grunde til, men sådan er det i hvert fald for nu, dog er der dukket en lille smule af den gamle rebel op eller også er det ren kreatrang der siver ud gennem fignerne el. neglene retter sagt…

I går fik jeg i hvert fald lige givet neglene engang striber – sådan helt bogstavligtalt med neglelak, så nu kan jeg måske bedre acceptere min ellers sorte stil, hey det da fremskridt, den sorte neglelak er ikke blevet brugt længe, meeeen den passer nu godt til vinter ;)

6 kommentarer:

 1. Fint!

  Her er garderoben også primært sort, og har været det i mange år. Siden Baby Otto blev født, har jeg dog klædt mig mere og mere i farver...Men sort er altid det jeg er mest bekvem i. Gerne med en kontrastfarve i form af sko eller andet tilbehør. F.eks negelak...Det må være noget med at være en kunstner-sjæl ;)

  SvarSlet
 2. Sort er godt!!! Sagt af hende der kun går i sort og en ganske lille smule rødt :-)

  Og hey, er der nogen, der nogensinde har fortalt at din mand ligner Jensen Ackles temmelig meget?

  SvarSlet
 3. så fint Céline <3
  Man skal ha en stille hånd for at få til det der.
  Jeg har på et tidspunkt taget forskellige farver på hver negl, ikke på den samme.
  Tror ikke jeg kan holde min hånd så stille!

  SvarSlet
 4. Super lækkert og cirkus agtigt - på den fede måde :-)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 5. Hehe cirkus agtigt, det ski i orden ♥

  SvarSlet
 6. Hov glemte helt den med Jensen Ackles, øhh ja det kunne jeg se da jeg lige googlede ham - men nu har jeg jo også en ret pæn mand hihi og tihi ;)

  SvarSlet