mandag den 1. november 2010

Help wanted...

I weekenden fik vi flyttet lidt rundt herhjemme… igen ville nogen nok mene ;)

Meeen det var altså er tilbagevendende emne der blev taget hånd om. Det store skab som vi havde i stuen (fyldt til randen med mit stof) der smukt som det er, desværre bare var for stort og ja bare ikke stod godt, er blevet skriftet ud med et Københavnerskab, sooom jeg tilfældigvis længe har ønsket mig :) Ahh det er så skønt med luft og gulvplads.

Men manden min vil ha der skal være noget under, på en meget insisterende måde endda, personligt vil jeg bare gerne ha luft men nu er det jo ikke mig der bestemmer det hele. Mit eneste ønske er så at det der står under ligesom skal give mening – der skal ikke bare stå noget for at stå også skal det ikke være for stort og bombastisk.

Men hvad hulen kunne det være… Har blogland et bud modtages det med kyshånd!!

Lige nu står den lille trappe fra badeværelset der, så jeg kan nå op og fylde skabet med ting og sager, men den høre hjemme på badeværelset til ungerne. Også skal skabet males, for selvom det er en skøn farve, så går det bare ikke men turkis, der går ski for meget pastello og farvelade i vores lille stue, så jeg regner med at male den i en orange tone, det vil forhåbentligt binde den sammen med resten af stuen.

Og nu vil jeg tage en slapper, oven på en uge fyldt med fejring af Sammies fødselsdag og med alt for meget muffin bagning til mine hænder :)

9 kommentarer:

 1. Ja jeg har ikke lige nogen gode idéer til dit spørgsmål;o)

  Men hvor søren har du så gjort af skabet og alt dit skønne stof???

  SvarSlet
 2. jo har måske alligevel en idé.
  Hvad med et lille bord eller ved ikke hvad sådan en hedder....hvor der kan stå en blomst på? det er luftigt og blomsten kan skiftes ud efter humør;o)

  SvarSlet
 3. Hehe ja ang. skabet er det flyttet ind på ungernes værelse i stedet for det der stod der - for jaaa det kunne fandme ikke komme ned i kælderen, det var for stort til at komme ind i rummet. Så nu skal mit stof ligge i skunken også ryger fløjlen og hvadd er ellers lå i skunken, ned i kælderen i ungernes gamle skab. Se det er større stykke at få til at gå op ik ;)
  Og tak for ideeen :)

  SvarSlet
 4. En lille solgul lav bænk evt. med en enkelt pude til at sidde på og måske en blomst i den anden side.

  Bænken jeg forestiller mig er sådan en gammel træbæk uden ryk, som min farmor og farfar havde i deres have - så måske er den lidt svær at forestille sig ;)

  SvarSlet
 5. Lyder som gode ideer de andre kommer med, jeg har lige et spørgsmål - hvor har du fået det fine skab fra? Hilsen Hanne

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare et lækkert skab, jeg er vildt misundelig! Og du må endelig ikke male det, farven er jo sååå fin...

  Mht. noget at stille under, så syntes jeg en gammel blomsterbænk ville være fin. Fyldt med pelargoner om sommeren, og med bloklys og grønne planter om vinteren. Så skal du bare finde en fin gammel blomsterbænk ;)

  SvarSlet
 7. Forslagene om den fine gamle blomsterbænk synes jeg er geniale. Hjemme hos mig vil jeg nok ende med at være praktisk (for jeg er ikke så god til indretning som du er) og derfor ville mine tre små børnehavestole nok bo der. Vi bruger dem til alt muligt hele tiden (ekstra lille stol foran brændeovnen, skammel, dukkeselvskab o.s.v. og o.s.v. så de er sjældent "hjemme" på deres plads men et eller andet sted skal de jo have officiel bopæl).

  SvarSlet
 8. TAk for de gode ideer og må jeg lioge sige at den der gulebænk drømte jeg om i nat <3 den lydder meget smuk!!
  Og Julie, jeg har malet den idag, for det gik bare ikke, selvom farven var meget smuk - Nu den orange og det skal man nok liiiige vende sig til hehe. Men nu virker den rigtig i, sådan når man ser på helheden...

  Og Marina der går absolut også hverdag i den herhjemme - men tror at når man har så lidt plads som vi har, så er der ikke de der ekstra møbler, for det der ike plads til ;)

  SvarSlet
 9. Heisann :) Første gang jeg er herinne. Fin blogg! Hvis det var min stue hadde jeg nok hengt opp en knaggrekke der. Så kunne ungene fått henge leketeppene sine der. For uansett hva jeg sier og mener om at de har da rom de kan leke på så er der alltid(!) leker også i stuen. Lurer på hva det ble til med den plassen da ;) Klem Tone

  SvarSlet