fredag den 26. november 2010

Julen kommer...

I disse dage, går Sammie og jeg bare her hjemme og plejer vores hoste/feber ting. Okay Sammie hoster kun, men til gengæld er det voldsomt, som i rigtig voldsomt – jeg har taget feberen fordi jeg jo aldrig kan nøjes med den lette vej ud ;) Men midt i dårligdommen, fik jeg taget mig samme til at få gjort vores adventskrans færdig. I år skal der nemlig jules igennem og det er ikke kun fordi jeg skal gøre parat til en jule boligreportage herhjemme, men også fordi jeg har en dårlig samvittighed overfor ungerne hvad ang. jul.

Jeg er ikke den store jule elsker, synes altid det er svært at gøre alle parter tilfredse, når man selv er skilsmissebarn – der nu også skal få regnestykket til at gå op med svigeforældre og egne børn. Julen har ikke rigtig indeholdt juletraditioner for mig, men nu skal det være nok, det skal ikke gå ud over mine unger at mit forhold til julen har været lettere anstrengt.

Så for første gang har jeg lavet adventskrans og synes slev den er blevet fin. For mig er julen rød og sådan er det bare, ingen pangfarver her og ej heller porcelæns ornamenter, jeg er mere traditionel, som kom så mange andre steder, det betyder jo ikke at det bliver kedeligt ;)
I går var det så jeg trodsede sygdom og tornene på tjørnen og fik lavet den adventskrans og endda sat lidt julestads op i vindueskarmen – jeg er lidt stolt, jeg mener det er jo ikke engang 1. dec og slet ikke som dengang vi pyntede juletræet d. 26. dec. Host host.

Sienna har fødselsdag på mandag, men derefter skal der jules igennem, juletraditioner indføres fra i år!



3 kommentarer:

  1. Super skøn krans som alt hvad du laver. Rigtig god bedring.

    SvarSlet
  2. Slet ikke dårligt, lækker krans og lækkert julepynt. Nu kan det godt være den er rød, men traditionel er robotten ihvertfald ikke :P

    Jeg kan iøvrigt nikke ganske genkendende, til det med logistik-problemerne som skilsmissebarn. My god, det er besværligt når der også er en 3'e familie inde over, og når ens søskende også er skilsmissebørn, med en anden mor.....Det er bare et puslespil der dømt til at fejle!

    SvarSlet
  3. TAk Marine - jeg gemmer mig godt under dynen - når det er muligt ;)

    Oh Julie, et puslespil der er dømt til at fejle, du har så evigt ret.
    Og nej robotten, er ikke traditionel, menden er sååå fin at jeg måtte købe den da jeg støtte på den. HAr en del af den slags, men der hele er meget traditionelt også kan jeg klare det ;)

    SvarSlet