tirsdag den 28. december 2010

Glædelig bagjul...

Åhh ha, glædelig bagjul alle sammen, det er ski en lidt hård tid at komme igennem. Meget hygge og meget go mad, men også meget stress og logistik der skal gå op. Hvis man så lige smider et ”lige nu og her” møde med en japaner i bunken den 23. og en bil der sidder fast, så er der endnu mere stress.

Men i dag er der en smugle overskud til lige at lave andet end jul og arbejde. Jeg har næsten de 10 modeller på plads som der skal på messe i Tokyo i februar eller retter sagt, jeg er parat til at bestille stoffet og det er et langt stykke af vejen.
Derfor sidder jeg også pt. i noget der minder om nattøj og har bare tøffet rundt med ungerne hele dagen. Daniel er på arbejde og vi herhjemme har bare hygget med at bage pizza,  håndpresset appelsinjuice og lave lidt krea. Sienna og jeg har lavet mini flagranker i origami papir og Sammie har stenet fjerner, hvilket er helt ok i dag.

Jeg håber alle har haft en dejlig jul om lidt er det nytår, 2011 står og tripper – hvad mon det bringer…2 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige billeder og et helt fantastisk skab;0) Også god "bagjul" til dig.
  Knus

  SvarSlet
 2. Som altid smukke billeder og sikke en fin idé med flagrankerne i origamipapir. Det er da et genialt projekt. Elsker projekter hvor 4 åringer snildt kan være med og resutatet også bliver noget resten af familine gider at kigge på (:
  Hvor lyder det bare spændende og fedt for dig at japanerne har fået øjnene op for den gode jordbærsmag. Synes helt klart også dine kjoler må være lige i vinkel til det japanske børnetøjsmarked. Mums de laver mange skønne ting de japanere. Er selv helt pjattet med Lucky Wang til ungerne, som vist egentlig ikke er ægte japansk men amerikansk, nå men det var en sidebemærkning.
  Glæder mig ihvertfald til at se hvad du tryller frem til japanerne og hvad jordbærsymaskinen, haven og kameraet ellers bringer af dejlig inspiration i det nye år (: Rigtig godt nytår til dig og dine ihvertfald.
  Kh Iben

  SvarSlet