torsdag den 16. december 2010

Man undres...

Selv efter mange års træning får man ikke altid det som man havde satsede på. Jeg har brugt hele dagen på at udvikle et nyt kjolemønster, jeg har haft gang i alle de gamle lærebøger, måleskemaer og hvad ved jeg. Jeg har stresset og knoklet for det er længe siden jeg lovede at sy en kjole til en pige på 8 år og det er altså en del år mere i størrelsen end hvad jeg plejer at sy til. Jeg har kæmpet med det hele dagen og overbevist mig selv mange gange om at det da ca. måtte være rigtig, men tænkte jeg lige kunne snige den på Sammie når han kom hjem, for at dobbelt tjekke.

Så det gjorde jeg, med store forhåbninger om en dags arbejde ikke var forgæves, men det var den og ligegyldigt hvordan jeg prøvede at redde den gik det ski ikke. Til sidst gav jeg Sienna den på og pis i helvede om den ikke bare sad perfekt – hvordan en str. 8 år er blevet til en str. 4 år aner jeg simpelthen ikke, men færdig er den og ikke om en på 8 kommer i den. Men det gør Sienna også er julekjolen da i hus, men tænk efter alle de kjoler jeg alligevel har spyttet ud gennem årene, at det kan gå så galt, man overraskes?!?
8 kommentarer:

 1. Så meget arbejde, så fin en kjole!
  Åh, måske er det en trøst at det "bare" er målene der skal rettes til, kjolen og designet er jo bedårende!

  SvarSlet
 2. Ha ha ha... åhh det var nu en lidt sød historie, altid noget at din datter kunne passe den, så var arbejdet ikke helt forgæves. Den er i hver fald super flot, men det synes jeg nu alle dine ting er.

  SvarSlet
 3. Fantastisk kjole. WAW. Måske var det hele tiden meningen at det var Sienna der skulle have den og det var derfor det dríllede... (du ved der er mange drillenisser ude i denne tid og nogen af dem kan garenteret godt håndterer en symaskine)

  SvarSlet
 4. Jamen altså, hvor laver du nogle fortryllende kreationer!

  SvarSlet
 5. Ja og den er blevet meget smuk på også, men ikke skide fedt når man har en deadline hehe

  SvarSlet
 6. Hvor er den flot! Vi vil da gerne lige se et action pics af Sienna;o)

  SvarSlet
 7. Hvor er den smuk! Håber det lykkes dig at ramme en str 8 (....hvis du skulle rame helt skævt med en 2'er næste gang, så er der en glad køber her:-)

  SvarSlet
 8. He he satser så meget på en str. 8 næste gang - hååååber ;)

  Har lige været ude og tage billder af kjole og barn, men Daniel har taget kablet til karmerate med ud og rejse, så kan ikke lige overføre dem :)

  SvarSlet