tirsdag den 14. december 2010

Ynglings juleglimt anno 2010...

Skulle egentlig i gang med en masse af det som jeg er bag ud med, men som et lyn fra en klar himmel fik jeg hold i nakken og den går helt ned i skulderen, så kan nu kun sidde med hoved ligeud og armen i en 90 graders vinkel. Det passer lige til at sidde ved PCen, så det gør jeg.

Derfor fik jeg lige fikset billederne af mine ynglings glimt fra vores lille julehjem anno 2010. Juletræet er et ceder, der gerne skulle genbruges næste år og som jeg glæder mig til skal stå i haven når det er færdigt her. Lige nu står det dog med alt sin glas, prydet med alverdens røde glaskugler, sukker stokke og en nødløsning af en julestjerne som endte med at blive helt okay.
På træet hænger også en julebjørn, som er min absolut ynglings og det er mest fordi at det er ungerne der har valgt den ud af måske 200 forskellig. De er helt oppe og ringe over den og over at de har valgt den og det i sig selv er jo en fantastisk gave.

Jesus barn og dukken i halm lavet af Sammie er også blevet et ynglings motiv, midt i alt juleriet synes jeg det er vigtigt at huske på hvorfor vi holder jul og det siger jeg som et absolut ikke meget troende menneske – men der er jo en mening med hele og den skal vel også med.

Endelig her jeg også fået fat i røde prismer til ungernes lysekrone, det har jeg altså drømt om nogle år nu, så fedt det lykkedes og synes det ser så fint ud – glædelig jul derud9 kommentarer:

 1. Smukt træ og rigtig smukt pyntet. Sådan et kunne jeg også bedre tænke mig end et af de traditionelle juletræer, men hvis jeg insisterer på det herhjemme, så bliver der garanteret ballade :o) Rigtig flot med de røde prismer i lysekronen. God dag

  SvarSlet
 2. Å hvor har jeg glædet mig til vi fik lov til at få et lille glimt af dit juleri. Det er så fint. Den med de røde prismer passer perfekt i din farverige stil.

  SvarSlet
 3. Hvor er dedt bare fint - det hele. Er meget vild med jeres juletræ og den fine julekræns.

  SvarSlet
 4. ØV... Er død-misundelig på dit flotte flotte træ!! ;0)

  SvarSlet
 5. Dit træ er så smukt. Både pynten og selve træet.

  SvarSlet
 6. Hehe her har lige været en VVSer herhjemme og han synes det var et meget underligt og skavlet juletræ. Stod længe og nærmest skulede til det LOL!
  Men ja jeg synes også det er fint, traditionel blandet med lidt ny tanker :)
  Vores jul er absolut rød i år og mere end den plejer :)

  SvarSlet
 7. Åhhhh. Jamen, WOW hvor ser det fedt ud med det træ ! Det er sådan en Medusa-stil over det synes jeg - gennemført lækkert :-)

  Gad jeg også godt have - men må nok nøjes med e vanligt af gran, hvis vi overhovedet skal have et.

  Suk - hvor er det altså smukt.

  KH Maria

  SvarSlet
 8. Jaaaah, som Maria siger - et skønt Medusa juletræ i 'voksenstr.'. Nøj, hvor er det altså bare lækkert, Celine....og de røde prismer - jamen altså. Smukt, smukt.

  Trine

  SvarSlet