mandag den 13. december 2010

Sienna 4 år...

I weekenden, fik vi lige holdt den sidste børnefødselsdag i denne omgang – det var dulle fødselsdagen er opredte.
For snart et par uger siden blev lilledullen jo 4år – VILDT! Og ja jeg ved godt jeg skriver det er vildt hver gang ungerne har fødselsdag el. skal starte på noget nyt, men det er fordi det er det og et eller andet siger mig det vil virke vildt at ens små bebser bliver store hele livet også når de bliver bedsteforælder ;)

Nå men, ligesom med Sammie, har hele familien selvfølgelig været og fejre men også ynglingsdullerne plus mødre, nåede forbi her midt i juletravlheden. Hyggeligt som altid var det, men selvom de små duller var meget nemme og det var tydeligt at de vant til at lege, så er der bare ikke nogen el. noget der kan overtale småduller til at smile på et billede, hvis de ikke vil – så derfor den meget sigende lille billeserie, vi kan kalde den, Småduller 4år :)

5 kommentarer:

 1. Tillykke med lilledullen - den noget så smukke lilledulle ;o)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 2. Lol, tillykke med hende.
  Hvor er de sjove! Kigge ned, kigge væk, kigge på hinanden, ikke smile. Børn i den alder har et kropssprog, der ikke er til at tage fejl af.

  SvarSlet
 3. Ha ha, sød billedserie. Tillykke med hende!

  SvarSlet
 4. Hi hi hvor er de søde og hende smukke Sienna er da bare stjernen over dem alle. Smuk kjole, smuk pige og dejlige billeder som altis. Stort tillykke med din store pige og ja jeg kan kun samtykke på bedste plejehjemsmanér -Tiden går bare aaaaaalt for stærkt når man har små børn (;

  SvarSlet
 5. Tak for tillykkerne, nåå min lille smukke dulle!
  De 3 småduller der er bare så sjove og helt deres egne - og på en hel anden måde end med Sammie :)

  SvarSlet