mandag den 13. december 2010

Yo-yo pude...

På trods af juletravlhed har jeg fået knebet et krea projekt ind i kalenderen – ja okay det lykkedes så også kun fordi jeg skulle bruge den til en julereportage, men hey nu er den her ;)

Et projekt jeg længe, har, ville lave, nemlig endnu en pude og ikke mindst endnu en rundpude, men denne gang ikke i patchwork med udsmykket med forskellige røde yo-yo’er lavet på en yo-yo maker fra altid fantastiske Clover. Yo-yo’erne var absolut nemme at lave og kunne sagtens foregå over en veninde hyggesnak, men at fæstne yo-yo’erne på stoffet og til hinanden, så de sad pænt det tog ski lidt tid. Men færdig og ret fin er den blevet og er også ret glad for den røde thaisilke omkring yo-yo’erne og på bagsiden.

En rigtig julepude er det blevet, så nu må vi se om det er en der kun skal tages frem i december eller om den skal ha permanent opholdelsestilladelse ;)


2 kommentarer:

  1. Den er helt vildt flot! Og puden bagved, wow...Den har du også selv lavet, ikke? Du er altså vild til et patchwork, savler stadig over det flotte sengetæppe du lavede i sin tid.

    SvarSlet
  2. Næ har slet ikke set det her indlæg før nu! sikke en fin pude! Drømmer stadig om en dag at ha nogen puder fra dig herhjemme;o)

    SvarSlet