fredag den 25. marts 2011

Næsten ego støtte til Japan...

Man kan hjælpe Japan på mange måder, men den her er næsten endt med at føles egoistisk.
Jeg valgte nemlig at støtte ved at købe en original tegning fra Pretty little thieves, hvor det fulde beløb er gået til Røde Kors.
Jeg har længe haft øje på hendes ting, men har ventede på at den rigtig tegning skulle komme,da jeg så der pludselig var mulighed for at gøre noget godt samtidigt, slog jeg til.

I går kom der så den mest fantastisk indpakket pakke fra the US og jeg ville ønske jeg havde haft toldmodighed til at tage billeder af den, for hele indpakningen var totalt gennemført, men det havde jeg ik ;) Men her er hvad der var indeni – ikke nok med at hun selvfølgelig havde sendt tegningen, nej det var også lagt ekstra tegning, små pins og en lille hilsen i.

Lige nu kan du gøre mig det efter – der er på en original tegning  og prints, hvor det fulde beløb gør til at hjælpe Japan via Røde Kors.

Men se alle hendes tegninger her og hendes blog her.


3 kommentarer:

 1. Den er bare så fin den tegning <3
  Er desværre ikke helt så pjattet med de andre der støtter Japan :-(

  SvarSlet
 2. Sikke en skøn tegning! Kan godt forstå at det mest endte med at føles som en Celine forkælelse.
  Hidtil har jeg doneret lidt til Røde Kors the ordinary way, men det kunne være man skulle benytte sig af denne chance også?

  SvarSlet
 3. Skal-skal ikke? Skal-ska ikke? Postet dette svar.... Jeg gør det sgu, så må du, Celine, slette det, hvis det er træls selvpromovering. MEN hvis man har lyst, kan man også støtte Japan med mit armbånd. Bare lige et lille hik fra mig. Og hey, totalt fede tegninger!!!

  Weekendsmil,
  Kat

  SvarSlet