lørdag den 14. maj 2011

Glimt fra det uperfekte...

Her er lidt billeder fra vores have og indgangen til vores hus.
Som det måske kan ses, er haven ligesom huset - alt er lidt skævt, lidt slidt, ikke så stort og intet er perfekt, men det har altsammen sin charme ;)6 kommentarer:

 1. Uhhh hvor jeg elsker sådan en have!!
  Sikke nogle smukke smukke børn du har dig!

  SvarSlet
 2. Skævt og lidt rodet og helt sin egen er bare godt! Din have ser helt fantastisk ud; sådan en som jeg drømmer om at få engang, når vi ikke længere bor oppe under taget i Istanbul! (hvor vi dog heldigvis har den skønneste tagterrasse!)

  Bedste hilsner fra en ny fast læser
  /Eva

  SvarSlet
 3. Skønne billeder.. Jeg elsker at se små glimt fra Jeres fine have. Forglem mig ej,blomstrer også her hos os - En foræring fra mine forældres have. Jeg nyder dem hver eneste dag :)

  SvarSlet
 4. Det er lige præcis sådan, en have skal se ud. Snorlige haver er der ikke meget skæg ved.

  SvarSlet
 5. Smukt - du er den heldige ejer af et hus (og en have) med sjæl. Jeg ELSKER at gå og kigge på den slags huse. Det ville da være lidt kedeligt hvis alle boede i ens lind og risør huse...

  SvarSlet
 6. Jeg kan kun give jer ret - det er måske noget mere praktisk med et moderne huse, men jeg selvom her er sindsygt koldt, alt er skævt, slidt og det der er være, så elsker jeg det :)
  Jeg elsker også at jeg lige har opdaget at der vokser en klematis i vores hæk. Jeg aner ikke hvordan den er kommet der, for jeg har ski ikke plantet den og jeg har ikke set den før - men ikkedestro mindre har jeg lige opdaget den ;)

  SvarSlet