fredag den 13. maj 2011

Endnu en ranke...

Ja, måske det er ved at være over and done med flagranker, meeen jeg sniger nu lige endnu en ind ;) Denne gang var det den gamle garage der stod for tur.
Sidste år havde vi en af papir, men den holdt ikke længe i vind og vejr. SÅ jeg har virkelig grublet over hvad jeg skulle finde på, og om jeg skulle bukke under og sy en - men det gjorde jeg ikke ;)
Til gengæld har jeg lavet den i retro tapet, MEN jeg har lamineret hver lille flag OG nej jeg har ikke lige noget der kan laminere, så jeg har siddet og pakke hver lille papirflag ind i et bredt stykke klisterbånd, sådan noget man bruger til at lukke kasser med, kan i forestille jer det har taget sin tid LOL. Jeg har virkelig været hovedrystende over mig selv mange gange i denne proces. Men heldigvis er den blevet så smuk, som jeg håbet, alt andet ville ha været uretfærdigt med det tidsforbrug ;)
Den er lavet at 2 forskellige retro tapet rester, "lamineret", og syet sammen - det var så den fredag, men hvad, Blogger var jo alligevel ned ;)3 kommentarer:

 1. Hvor er den fin!!! Godt tiden alligevel kunne bruges fornuftigt, når nu det var helt håbløst at blogge :)

  SvarSlet
 2. Du må eje en god portion tålmodigehed;o)
  Men det har betalt sig, den er rigtig fin.

  SvarSlet
 3. Ulla, jeg lover dig det har jeg ikke og derfor overrasker jeg voldsomt mig selv. Til gengæld er jeg stædig og det kan nogle gange opvej ;)

  SvarSlet