tirsdag den 10. maj 2011

Sienna har en gave til jer...

Eller i hvert fald til dem der kommer til loppemarked ;)
Lille dullen har nemlig lavet små potter af avispapir og sået Stolt kavaler i dem - og det er endda nogle ekstra fine fyldte nogle.
De står lunt og godt i mistbænken og venter på det bliver tid til loppemarked, så dem der skulla ha lyst kan få en blomst.
Som I nok kan gætte, glæder vi os alle sammen til at holde loppemarked og vi håber at se en masse. Jeg skal nok lige vise lidt af det der kommer til salg, i den næste tid - men mest af alt håber vi, som sagt, at se en masse til havehygge :)4 kommentarer:

 1. Åh, jeg gad altså godt om jeg ku komme!!!

  SvarSlet
 2. Jamen Dorthe, det ville jeg også ønske du kunne - der kommer billige Strawberryflavor kjoler, måske det næsten kunne betale sig at komme ;)
  knus

  SvarSlet
 3. Arrrghhhh, jeg fristes jo for vildt! "Problemet" er jo bare en ferie, der starter meget meget meget tidligt søndag morgen fra Jylland.. Har faktisk prøvet at lokke manden lidt med en smuttur eller måske at ombooke så vi ku rejse ud af Kbh...

  SvarSlet
 4. Hehe, du må ha gang i kvidelist Dorthe, så du/I kan komme forbi - det var da også meget tidligt I har lagt ferie va og her troede vi at vi undgik dem, ved at lægge det i Maj!

  SvarSlet