tirsdag den 24. maj 2011

Godter til loppemarked #1...

Jeg sorterede reste stof igår, så nu er der bunker og endnu flere bunker af det aller ypperligste fra gemmerne. Der er minder fra helt utroligt mange Strawberryflavor kjoler i de her bunker og jeg indrømmer også gerne at jeg måtte kæmpe mod samlergenet hele vejen igennem processen, for ikke bare at beholde det hele.
Men nu skal det videre, jeg har farvekoordineret det lidt og der er både store og små stykker i hver bunke, det hele er stof fra USA og Liberty stof :)
Jeg siger det igen, jeg glæder mig til at se en masse af jer ;)
6 kommentarer:

 1. Er der mulighed for at købe en stofpakke eller 2 over nettet? Jeg bor i jylland og kommer ikke lige i nærheden når der er loppemarked...

  SvarSlet
 2. Årh ja, er det ikke? Og en kjole måske... Åh, søde Céline - sig ja, sig ja, sig ja!
  Og siden det her indlæg hedder #1 så har jeg dig mistænkt for at ville pine mig ved at smide et billede eller to på af nogle kjoler, der også kommer til salg...

  SvarSlet
 3. Jeg lover at hvis der er noget tilbage, så sætter jeg det til salg herinde - men først efter loppemarked, for ved i hvad jeg hader, hader posthuse og det er er skal jo også være noget på loppemarkedet.

  Og jo Dorthe der kommer i hvert fald kjoler, solhat,og huer til loppemarked ;)

  SvarSlet
 4. Du er en engel:-)
  Og jeg håber der kommer rigtig, rigtig mange! Som vil købe alting - sån lige bortset fra en kjole i str. 1 år, måske en i str. 3 år og så lige et par pakker med nogle lækre stofrester:-)

  SvarSlet
 5. EJ det ser BARE godt ud:-) flotte farver til masser af patchwork, er glad for du bekæmper samlergenet og sælger ud:-)

  SvarSlet
 6. uhhhhh jeg glæder mig :jubel:

  SvarSlet