søndag den 7. august 2011

Værksted SØGES...

Det her er en erkendelse af, at vi er ved at drukne herhjemme - livet på 85 m2 kan være svært nok uden også ha skulle ha hele managerriet omkring Strawberryflavor her.

Derfor, kender du et sted, et værksted, gerne med flere, i nærheden af Valby og til en billig penge så send mig endelig en mail - jeg skal ikke bruge det hver dag, men jeg mangler plads herhjemme.

Det bliver svært at finde noget så skønt som nu, men ihh hvor ville livet blive lidt lettere og mindre fyldt med et værksted et sted ;)

10 kommentarer:

 1. Åh, hvor jeg kender det! Jeg ville også rigtig gerne finde et værksted... Gerne sammen med andre! Jeg ville elske, at have nogle at sparre med og så undgå rodet herhjemme!
  Held og lykke:o)

  SvarSlet
 2. Det lyder som en rigtig god ide´!
  Håber du finder noget spændene tæt på hvor du bor. Der er ikke noget bedre end at have sit kreative arbejde uden for hjemmets 4 vægge.
  Held og lykke med det.
  Kh Line

  SvarSlet
 3. hvis ikke det er for langt væk så prøv voksfabrikken på krimsvej 15 på amager :)

  SvarSlet
 4. Den kreative fabrik i Valby kunne være et bud. F.eks. her:http://www.amino.dk/lokalebors/kontorplads-udlejes-i-valby-12899

  SvarSlet
 5. Åhh, jeg kigger og kigger, men tror bare ikke det går med et kontor fællesskab, mine arbejdsopgaver er jo noget mere praktiske - som i klippe og sy.
  Mangler et VÆRKSTED, hvor man må grisse lidt ;)

  Drømmer om det lykkeds og gerne i VAlby el. Frederiksberg...

  SvarSlet
 6. Hey Celine, tjek http://www.linkup.nu/postit.asp?area=5 God jagt! :-)

  SvarSlet
 7. Jamen i den kreative fabrik i Valby er det også muligt. Min bekendte er guldsmed og har eget værksted der, og hun grisser og larmer en masse :-)

  SvarSlet
 8. Okay anonym ;), hvis der kan være guldsmed kan der vel også være syværksted - jeg vil kigge videre på det.

  Og Lotte - 1000 tak for linket, det var præcis det jeg manglede :)

  SÅ det bare at lede, lige nu kan det slet ikke gå hurtigt nok synes jeg!

  SvarSlet
 9. Jeg tror du har den smukkeste og mest ordenlige arbejdespalds jeg længe har set. Hvis du roder så lidt passer du ind alle steder...

  Held og lykke med jagten. Det er vigtigt at det føles rigtigt for ellers ender du bare med at sy derhjemme alligevel og så hele tiden mangle de ting du har på værkstedet.

  SvarSlet
 10. Jamen Marina, det gør jeg jo heller ikke - det er jo ligesom også der i problemet ligger, især når det så er i midten af vores lille bolig.

  Og ja du har helt klart ret i det med følelsen skal være der, jeg må finde et sted, jeg føler Strawberryflavor og jeg høre hjemme - så det bare hvor det er ;)

  SvarSlet