torsdag den 22. september 2011

Så bliver jeg ski lidt sur...

Jeg har nu slået kommentarmoderation indstilling til her på bloggen.
Og hvorfor nu det?!? Jo for nogen gange føler folk de bare skal sige noget surt til mig og det synes jeg egentligt er fint nok, men så lad være med at være anonym, når du gør det.
Egentligt gider jeg ikke at skulle sidde og godkende alles kommentar for så går ideen lidt fra det hele. Men idag har været en lortedag og derfor er jeg bare ikke large nok til at kunne rumme dumheder som disse.
Min blog er kun ment som inspiration og glade farverige input i hverdagen -og en dagbog for familien. Så er der nogen der synes jeg er for meget, latterlig eller du bare bliver i dårligt humør over bloggen, så bliv væk, det er ski nok den nemmeste og bedste løsning for os alle...

14 kommentarer:

 1. Nu ved jeg ikke hvilken kommentar der er tale om, men vil give dig ret i at det er din blog, dit liv, dit valg. Hvis folk ikke gider din blog, så er der ingen der tvinger dem til at læse med! Det kan være rart med konstruktiv kritik, men det lyder ikke som om det var det, der var tilfældet. Vi er mange der nyder at følge din blog og jeg håber ikke du lader dig påvirke for meget af de dumme kommentarer.
  Knus fra rie

  SvarSlet
 2. TAK Rie
  jeg tager gerne imod konstruktiv kritik og egentlig og dummebemærkninger - men så må folk i det mindste stå ved dem og ikke være anonym.
  Havde det været andre dage end i dag, havde jeg sikkert også bare rystet på hoved og gået videre, med noget andet. Men de der barnagtige kommentare, gider jeg bare ikke - vi må alle sammen ha bedre ting at tage os til og jeg har svært ved at forstå folk læser med på siden, hvis de åbentlyst synes jeg er latterlig...

  SvarSlet
 3. Hmm, kan det være en såkaldt "troll" der har været på spil? De skal bare ignoreres, og du må endelig ikke tage den slags latterligheder til dig. Det er nemlig helt rigtigt at man i det mindste må stå ved sine kommentarer med navn, særligt hvis man siger dumme ting. Ryst det af dig, og op med hovedet. Du er dygtig til de ting du laver, og jeg nyder din blog!

  SvarSlet
 4. Hej Celine
  Åh den har jeg også prøvet og ja så tyndt at være anonym... Så stå i det mindst ved det man skriver. Jeg lavede det også om så man ikke kan skrive noget anonymt. Men som du skriver hvis man ikke kan lide lugten i bageriet så find en anden bager....
  Håber det bliver en go dag imorgen:)
  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 5. Ja ved du hvad Vicki, det det jeg gør - har nu ændret det til at anonyme ikke kan lægge beskede mere.
  Surt hvis nogen der vil noget relevant så ikke kan, men tror egentlig kun det er de der latterlige kommentar der er anonyme alligevel.

  Og tak Julia, imorgen er alting sikkert godt igen <3

  SvarSlet
 6. Nu har jeg ikke været en del af det her blogland ret længe, men synes den her slags indlæg dukker op her og der og alle vegne.

  HVor er det ærgeligt. jeg synes her er så hyggeligt, og man blir så dejlig inspireret og "møder" mange super søde og dygtige mennesker herude...

  ØV for dem der ødelægger det.

  Jeg er så glad for at læse med her inde.... Håber du får en super dejlig weekend.

  PS: drengehuen på fb er bare SÅ FED...

  KH Louise

  SvarSlet
 7. Øv, altså :(

  Jeg tænker også at folk da bare kan lade være med at læse, hvis ikke de bryder sig om bloggen. Men nogle mennesker kan åbenbart godt lide at sprede dårligt humør. Øv, altså - det er så småligt - især samtidig at være anonym :( Synes det lyder som en fornuftig løsning at gøre at anonyme ikke kan kommentere :)

  Tak for en smuk blog!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 8. Tak søde piger!!!
  For helt dårlig samvittighed over jeres søde ord, men var altså bare ikke large nok til at æde den igår ;)

  Og tak for jer!!!

  SvarSlet
 9. Da jeg startede med at læse blogs for bare 1,5 år siden, oplevede jeg slet ikke de nedrige og dumme kommentarer. Ikke på de alm. blogs.

  Men igennem det sidste halve års tid, er der flere og flere bloggere, som har slået moderationen til el. de anonyme svar fra. Det er simpelthen så ærgeligt, at det er kommet dertil.

  Jeg forstår ikke hvad folk får ud af, at komme med personlige angreb og onde udtalelser. For nogen af dem, er virkelig hardcore :-(

  For eks. har jeg set folk blive angrebet på deres udseende og deres forældre-evne. Og så kan det sørme være svært, bare at trække på skuldrene.

  Nå, men jeg nyder også at læse med her! Håber dagen bliver bedre! :-)

  SvarSlet
 10. Ved ikke om man får det bedre af at det ikke bare er mig, hmm måske ;)
  Men ja det er sådan nogle bemærkninger om hvor skidt en person jeg er og hvordan jeg er som mor.

  Jeg høre gerne konstruktiv kritik og jeg har ikke det mindste imod folk synes jeg er latterlig og gerne vil dele det med mig - men jeg vil ski havde nogen at svare - ikke bare en anonym!

  Jeg høre "Move like Jagger" på repeat, så det kan kun blive en go dag ;)

  SvarSlet
 11. Jeg kan godt lide lugten i dit bageri, så jeg bliver!!
  Jeg ønsker dig en meget bedre dag i dag!
  Helle.

  SvarSlet
 12. jeg læser tit på din blog og kan ikke se hvorfor skulle skrive noget negativt om din blog den er din og hvis andre ikke synes om den kan de jo ladevær med at læse med ... jeg kan godt lide din blog og dine kjoler er skønne :)

  SvarSlet
 13. Det kommer fuldstændigt bag på mig at man kan opleve dig som noget negativt. Du har været en kæmpe inspiration for mig siden jeg opdagede din blog og du er blevet indirekte årsag til at jeg også selv er begyndt at blogge og designe børnetøj. Bliv endelig ved med det du gør, for det er SKØNT DEJLIGT og FANTASTISK inspirerende. Tak for det :-)

  SvarSlet
 14. Øv altså. Det er vel én som er misundelig...;o) Det er ikke så pænt! Ja, når folk er uenige med noget jeg skriver på min blog, er de sjovt nok altid anonyme. Heldigvis har jeg aldrig fået grimme kommentarer, men jeg har også altid haft kommentarmoderation...

  Masser af roser til dig for dine fine billeder, skønne børn og kreationer!

  SvarSlet