torsdag den 2. februar 2012

Intet er så skidt...

at det ikke er godt for noget ;)
Min fys får kvalme, når jeg siger det, jeg tror hun mener jeg bruger det udtryk for meget.
MEN ikke desto mindre, så passe det på utroligt mange situationer, ink. den helveds situation af en gang kaos vores hjem er pt. For, hvis det hele bare havde været lavet færdig og alt var sat på plads (mmm som om det var realistisk) så ville jeg ikke kunne bruge det der skal blive Siennas værelse til arbejdsrum i disse dage.

Jeg har seriøst nydt bare at kunne vende ryggen til kaos og flyttekasser og stå der i det lille rum, med kun det jeg skal bruge, omgivet af smukke rå vægge ( jeg dampede nemlig tapet af i weekenden) og en udsigt udover det forfrosne Valby. Har haft slemme, slemme tanker om at Sienna må droppe at få sit eget værelse, så jeg kan få mit helt eget arbejdsværelse, lige herhjemme, hvor jeg aller bedst kan lide at være, men så slem er jeg jo ikke, vel?!?...

Fra på mandag er drømmen forbi, for der starter der nye håndværkere og jeg glæder mig da også til at få det hele igang igen :)

2 kommentarer:

  1. Jeg har en krukke meget lig den på det sidste billede, hvor er den dog smuk med løgplanter i! Tak for påmindelsen om at få den fundet frem fra skabet.

    SvarSlet
  2. Hmmm... hvis man får så smukke billeder af rå vægge, så må jeg da hellere komme igang ;)
    Bliver spændende med ombygningen.

    KH

    SvarSlet