søndag den 26. februar 2012

Stilhed...

Der er stille på bloggen, men ikke i livet udenfor den ;)
Vi er stadig langt, laaangt fra færdig herhjemme, men noget er der dog sket. Vægen og vinduet ind til Siennas nye værelse er kommet op og jeg synes det fungere super godt. Vores smukke lys og kigget igennem hele huset er bibeholdt og det var vigtigt for mig.

Nå jeg ikke stresser over hjemmet, er det Strawberryflavor kommende kollektion der har kræver sin tid og det er ski op ad bakke, når man er tvunget til at være kreativ midt i kaos og rod.
Jeg er dog lige kommet hjem fra photo shoot'en af den nye kollektionen og jeg synes ski jeg kan klappe mig selv på skulderen og sige jeg har gjort det okay godt og måske endda har taget Strawberryflavor op på et nyt niveau, måske ;)

Jeg glæder mig til at få lavet Winter 2012, helt færdig og sende det til Japan, så jeg kan total fordybe mig i
projekt "genfinde vores hjem" ;)
4 kommentarer:

 1. Smukke detaljer.

  Jeg vil glæde mig til at se helheden i Jeres nye hjem :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Det ser så fint ud - elsker bare vinduer indvendigt i huse, især når der er brugt et gammelt vindue med patina og sjæl.

  SvarSlet
 3. Sikken fin løsning med det gamle vindue. Smukt!

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig også usandsynligt meget til at se det færdige resultat - sådan rigtig rigtig meget!!!
  Vinduet er en gammelt jernvindu og det er bare så fint synes jeg. Inden i mit hoved kalder jeg Siennas værelse for det lille drivhus - jeg drømmer seriøst om mange planter derinde, der han være med til at skabe liv i det noget mørke rum.
  Men det skal nok blive godt <3

  SvarSlet