tirsdag den 14. februar 2012

Et skridt frem...

Som nævnt i forrige indlæg, så er denne her ombygning absolut ikke fryd og gammen. Men i weekenden fik Sammies nye skrivebord ind på hans nye værelse og Siennas nye chatol på det der bliver hendes nye værelse.
Der er stadig ikke meget andet at fortage sig end at tegne, men nu kan de i det mindste gøre det hos dem selv og måske derved se lidt fremskridt ;)

Det skal nok blive rigtig fint det hele, men jeg kan da også godt se at det heller ikke bliver i denne her uge tømmeren bliver færdig...


3 kommentarer:

 1. Skønne møbler! Jeg kiggede vist på din blog som noget af det sidste i går aftes og det satte åbenbart sine spor, for i nat drømte jeg, at du kom og ordnede min have... Jeg blev vildt skuffet da jeg vågnede i morges og opdagede, at den lignede sig selv. Jeg regner med dig engang i foråret;o)

  SvarSlet
 2. Celine. På en eller anden vis er jeg kommet til at holde så meget af dig bare ved det lidt jeg får lov at se her på bloggen.

  Det med flytninger og ombygninger det er bare hårdt. Jeg har efterhånden gjort det mange, mange gange og selvom man altid glæder sig til det nye så er det også bare hårdt. Til sidst bliver det godt, men tiden dertil er bare hård. Dine børn vil huske dig for at du orkede alt bøvlet og gav dem de værelser de ønskede sig. Alt mukkeriet kommer I til at glemme.

  Og hvor er det bare vildt at Sienna kan tegne med begge hænder på én gang. Det er sjældent og meget fantastisk for hende for det siger jo en masse om hvordan hendes hjerne er indrettet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Marine, hvor er du bare sød - på så mange planer!
   Jeg er hååååber, de små kommer til at glemme det - for det er stadig ikke sjov eller færdigt. Men det kommer vel ;)
   Jeg vil ikke skrive mere, for dine ord, er så fine og jeg kan slet ikke formulere mig i dag <3

   Slet