søndag den 25. marts 2012

2. klassernes teaterstykke...

I torsdags var vi ovre og overvære 2. klassernes teaterstykke på Sammies skole.
Det var noget Sammie havde gået meget op i over de sidste par måneder og jeg tro han kunne de flestes replikker i det 45 min lange stykke.
Hvis der er noget Sammie altid har været god til, så er det at optræde. Ligesiden hans 2 års fødselsdag hvor han leveret et show med guitar, head set mikrofon og et utal af ekstranumre af 'bjørnen sover' har det været tydligt at han trives i spotlightens klare lys.
Det var også tydeligt i torsdag og nogen,  ikke kun hans forældre og bedsteforældre, mente han stjal rampelyset - i hvert fald var det mere end tydeligt han nød det!

Selve stykket, var simpelhen sat så flot sat op og kostumer og alt var så gennemført - virkelig et imponerende arbejde fra alles side.
2 kommentarer:

 1. Hvor er han bare skøn, din store dreng!
  Ikke noget at sige til at han var stolt.
  Jeg ville ønske, at jeg kunne fange så fine "skud" af min store dreng, men jeg synes han er blevet mindre velvillig til at blive fotograferet efter han er blevet skolebarn...
  Kh Maj

  SvarSlet
 2. Hovsa.
  Ved du for resten godt at man skal taste koder ind for at "bevise at man ikke er en maskine", for at få lov at lægge en kommentar hos dig?
  :-) Maj

  SvarSlet