tirsdag den 27. marts 2012

Efterlysning!!...

Jeg ved godt, at jeg før har skrevet jeg kun er 'måske samler', men, men, men derfor kan man jo godt virkelig gerne, ville ha fingerne i noget ik ;)
Jeg er meget glad for mine små Wiinblad krydderikrukker og har i meget lang tid nu ledt efter de sidste 3 i serien. Derfor håber jeg at nogen på et marked eller noget, her hen over sommeren, måske støder på dem og vil hjælpe mig. Det samme gælder en ny kærlighed til de her små sæt af et lille krus og tallerken i de forskellige måneder og meget vigtig, med sort streg, ikke rød/brun.

Så det jeg søger er:

Wiinblad små krydderikrukker:
- Mel
- Sukker
- Kaffe

Wiinblad små krus og tallerken sæt, med sort streg. - ALT!!

Håber virkelig I vil hjælpe mig 

14 kommentarer:

 1. Jeg skal på et loppemarked i Århus på søndag hvor jeg nok skal kigge - leder selv efter Winblad godter, men det er mere vaser og den slags. MEN man skal aldrig sige aldrig - dem du har til kanel, paprika og karry måtte nok gerne komme med mig hjem. ;) Hvad vil du højst give for krydderikrukkerne hvis jeg støder på dem? Selvfølgelig ikke den pris jeg starter med - det er jo et loppemarked. ;)
  Julie

  SvarSlet
 2. Der er "Stumpemarked" i Messecenter Herning på lørdag, hvis jeg kommer forbi, vil jeg gerne kigge. Kan du ikke lige skrive hvad det må koste.
  KH Charlotte

  SvarSlet
 3. Tak søde, søde piger.
  Jeg synes jeg vil gerne gå langt især for krydderikrukkerne - 100 kr stykket uden problem.
  Hvis det er et sæt af stellet, så 100 kr for begge dele ...
  Men igen krydderi krukkerne, vil jeg nærmest gøre alt for at få , nææærmest ik ;)

  SvarSlet
 4. Tallerkenerne så jeg hos Lønborg Genbrug for ca. 14 dage siden, da jeg var på vej i sommerhus. Du kan roligt tage kontakt, for de er både søde og billige derude ;o) Måske de kan lokkes til at sende dem.
  Held og lykke med samlingen!
  Ulla

  SvarSlet
 5. Der er kommet en masse Wiinblad kopper/krus til salg på DBA i går fra denne sælger: http://www.dba.dk/brugerens-annoncer/brugerid-2152564/

  SvarSlet
 6. Jeg har nu været forbi på stumpemarkedet. Jeg fandt ikke noget af det du søger desværre. Men jeg kigger igen i morgen, da mange kræmmere havde dækket deres ting til, da det først er i morgen der er "rigtigt" åbent.
  KH Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv øv Charlotte, jeg håber der dukker noget op et sted i løbet af sommeren. Jeg gennemtraver dba og qxl næsten dagligt, så man har vel lov at håbe det vil lykkeds <3

   Slet
 7. Jeg fandt desværre heller ikke noget i dag - faktisk synes jeg det var ret så skuffende hvad boderne havde at byde på. Der kom i hvert fald heller ingen Wiinblad vaser med mig hjem. Måske jeg støder på dem en anden gang. ;)

  SvarSlet
 8. Jeg kiggede igen lørdag på stumpemarked, men havde kun meget kort tid og der var mange boder. Men jeg fandt desværre ikke noget. Stumpemarkedet er stort og der er masser af fede ting samlet i 3 kæmpe store haller. Så hvis du er i nærheden af Herning, skulle du kigge forbi. Der er Stumpe marked en gang forår og efterår.
  God Påske

  SvarSlet
 9. Jeg faldt lige over marts koppen på denne side, til 45 kr.

  http://www.denglemteskuffe.dk/Butik-brugs-pynteting/porcelan-side2.html

  Mvh Katrine

  SvarSlet
 10. De små krus er godt nok fine, dem kunne jeg godt drikke te af. kan godt forstå du har forelsket dig i dette.

  mvh line

  SvarSlet
 11. Hej Céline, jeg har 5 Bjørn Wiinblad krydderikrukker, hvis du er interesseret?
  jeg har Karry, Paprika, Peber, Kanel og Laurbær

  min mail er sabinalaursen8@gmail.com

  MVH
  Sabina Laursen

  SvarSlet
 12. Hej Céline :-) Hvis du stadig leder efter kopper og tallerkner, så er der nogle til salg her lige nu. KH Eva
  http://www.lauritz.com/da/auction/bjoern-wiinblad-for-nymoelle-service-38/i3098598/#

  SvarSlet