fredag den 13. april 2012

Sammies værelse...

Åh det værelse har trukket tænder ud!
Lige fra at ha pudset op og måtte tage det ned igen, til el, til ahh det hele - men det bliver godt!
Hele påsken er gået med det og der er stadig ikke sat hylder op, men det er brugbart nu og ligner noget der er helt rigtig.
Det der med et drengeværelse, den træk ski tænder ud for mig, super girly intet problem, men preteen drenge værelse, hvad er det?? Jeg har søgt inspiration alle vegne og virkelig lagt hoved i blød, for at finde en stil der ligesom kan gå i noget tid. Jeg synes der er kommet en sådan herreværelse stemning ud af det, med de grønne toner og det mørke teaktræ. Værelset er jo overhoved ikke færdigt endnu, men det er dejligt at se at tingene hænger sammen som man havde håbet.

Stoffet lagt over sengen, skal jeg lige ha bikset sammen til et sengetæppe. Jeg synes det er det fedeste Marimekko stof og jeg tror det sammen med den røde sengelampe og puden der er på vej herfra kommer til at give en go kontrast til alt det grønne. En stor opslagstavle, betrukket med Liberty stof blev det også til og jeg drømmer nu endnu mere om selv at få sådan en, når vi kommer så langt ;)

Det hele skal nok blive godt, det er bare sindssyg hårdt at bo i noget der mest af alt ligner et bombet lokum, mens man sætter i stand. Vi har nu boet i flyttekasse rod og støv over det hele i 3 måneder og mon ikke der går lige så lang tid før vi er færdige...
Det var vores påske 

7 kommentarer:

 1. Det se mega fedt ud, Celine!
  Fortsat god arbejdslydt.
  Knus

  SvarSlet
 2. fantastisk tapet, smukt liberty og sengetæppet er også rigtig fint, synes du ramte maskulint meget fint, uden krom og højglans... :)

  <3 Ida

  SvarSlet
 3. FEDT!FEDT!FEDT! Fedt værelse!
  Elsker alt det grønne, tapetet er übercool og det kommende sengetæppe er for lækkert.
  Jeg kunne godt flytte, selvom jeg hverken er dreng eller preteen.

  SvarSlet
 4. Nej, hvor er det bare blevet godt. Den har du ramt godt :-)

  SvarSlet
 5. Det ser da virkelig fint ud. Kan rigtig godt lide tæppet på sengen. Sikke et arbejde i har haft gang i.

  SvarSlet
 6. TAk skal i havde!! Og ja Ida maskulint UDEN krom og højglans, men højtalerne fik han hurtigt sneget ind og ud med mors fede lille retro radio ;)

  SvarSlet
 7. Hvor er det lækkert !
  Kan sagtens sætte mig ind i 'problemet' med at finde det rette og het langtidsholdbare præteen drengeværelse, men du er i dén grad sluppet godt fra det :-)
  Glæder mig til at se endnu mere til jeres renoveringsprojekter.

  KH Maria.

  SvarSlet