mandag den 16. april 2012

Tapeter...

Tapeter er hotte!
Ja, svære at komme uden om i dag, men ikke det sto mindre har jeg haft proklameret at det ikke som sådan var for mig og nu, nu må jeg vende på en tallerken, æde mine ord for det var ikke kun Sammies værelse der fik opsat tapet i påsken.
Sinneas lille-bitte værelse fik også en omgang blomster, men hvor Sammies var retro-style, så er Siennas total mormor-agtigt og dét er lige i min ånd.
I snart 11/2år har jeg haft tapet liggende til vores stue og jeg glæder mig så meget til også at få det op (og værelset færdigt, for den sags skyld) det er også total mormor, men hey i love it!

Når alt det er sagt, så vil jeg dog nævne at jeg ikke fatter hvordan man selv bare sådan kan sætte tapet op. Jeg er så svineheldig at en veninde fra Fyn, der er udannet maler, kom og gjorde det for os - puha ellers var den vidst endt helt galt - så stor respekt til alle jer der gør det selv 


4 kommentarer:

 1. det kunne være sejt og meget mormor med en radiator-skjuler :)

  <3 Ida

  SvarSlet
 2. Nøj så skønt. Og det vindue der.... WAW.

  Jeg var selv på tapeter længe inden det blev moderne og har nu haft mange år uden men kan mærke at jeg så småt er begyndt at længes efter dem igen, måske bare fordi det ville passer så utroligt dårligt i vores hus. Tilgengæld ville det være smukt i havehuset så det kan være at det er der jeg skal ned og lege. Så smukt som du kan komponerer tingene lærer jeg aldrig at gøre det, men man har da lov at prøve alligevel.

  SvarSlet
 3. Hvor er det smukt! Virkelig yndigt tapet og fint med vinduet!!! Det glæder mig at skimte englebassen i vinduet!

  SvarSlet