mandag den 5. marts 2012

Er det overhoved nødvendigt...

Ja, for det føles lidt komisk at man går der og knokler til langt ud på aftenen, med at få lavet klar til at ungerne kan få hver deres værelse, mens de unden problemer ligger og putter i en seng, på et værelse, under en dyne.
Jeg indrømmer dog også at idyllen ikke altid er lige så herskende i vågen tilstand, men når de sover er de da søde ;)

Siennas værelse nærmer sig noget, ikke noget færdigt, men noget. I går fik vi da grundet 3 ud af 4 vægge derinde og jeg må sige jeg elsker de rå nyoppudset vægge. Vi har planer om at fuldspartle alle vægge og male direkte på dem, altså og droppe glasfilten. Jeg synes det giver så smukke vægge og elsker at der er bitte små hakker og ujævnhedder i modsætning til den helt glatte og "bløde" overflader filten giver. I mit hoved kommer det til at se vildt fint ud op i mod den pæne og feminine stuk og de hvide paneler.
 Jeg håber vi begynder at male derinde i  aften, håber!4 kommentarer:

 1. Ha-ha - flytterod eller ej, så bliver jeg altid overrasket over hvor søde mine børn ser ud netop når de sover!
  God arbejdslyst, glæder mig til at se resultatet.

  SvarSlet
 2. Man siger jo børn er sødst når de sover.

  Elsker også rå pudsede vægge, og faktisk også duften af dem (lidt mærkeligt jeg ved det)

  SvarSlet
 3. Hjemme hos os er der ingenting på væggene... hverken filt tapet eller lign.... men væggene er nu ret fine og rimeligt glatte alligevel ... og vi har også stuk..
  Det der med filt er det ikke bare noget der er opfundet for at nogen kan tjene penge på det... og andre kan bruge en masse tid det ; )
  Jeg synes I skal gå hurtigt videre uden filt... Jeg kan ikke lige se hvor du bor, men ellers skulle du da være velkommen til at komme og se mine "bare" vægge!
  ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, jo måske du har ret, vores tømmer sagde i hvert fald at hans maler venner var mere eller mindre holdt op med at bruge det.
   Den eneste grund til vi overvejede det på den ene væg var at, væggen er sat sammen af så mange det, som helt sikkert vil sætte sig og give sig med tiden. MEN, nu har vi malet væggen unden og sætte det op, så må vi jo se hvad der sker ;)

   Slet