torsdag den 7. juni 2012

Ballet eksamen...I september startede Sienna til ballet. Vi havde prøvet at lokke med noget karate inden, men det ville lilledullen ikke, også er det vel som det skal være...
Hun har nu gået en sæson og i går var hun til hendes første eksamen. Noget jeg har set frem til med noget blandet følelser, da hun som hun selv siger det, har sceneskræk. Folk der kender hende vil måske finde dette meget usandsynligt, men ikke des tro mindre er det rigtigt, hun får det virkelig dårligt hvis hun skal vise noget frem, et sted eller for mennesker hun ikke kender.

Men hun glædet sig så meget til denne eksamen (og til at ha pandehåret med oppe i knolden?!?) og klarede det helt uden problemer. Selv det at skulle gå hen og give hånd og neje for eksaminatorer, som hun ikke kendte og der talte engelsk, gik uden nogen problemer og moderen her kunne ånde lettet op, over lilleballerinaens præstation. Hun var så stolt og glad da hun var færdig, at det var svært ikke at blive en smule rørt.

Efter sommerferien starter hun igen og jeg glæder mig til at se om hun holder lige så meget fast i denne sport som Sammie har gjort med sin karate 11 kommentarer:

 1. Hvor er hun bare skøn og med de smukkeste blå øjne <3

  SvarSlet
 2. ej hold nu op, hun er da bare for skøn og virkelig sej :D

  SvarSlet
 3. Ballet beauty! ;) skønne billeder...

  SvarSlet
 4. Åh, så skøn hun er og så er det i øvrigt et fantastisk smukt navn hun har!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak Lisbeth - hun hedder faktisk også Victoria og var meget sur over det ikke var med ;)

   Slet
 5. Sikken en smuk ballet prinsesse, du har dig! ;)


  Sommerhilsner fra
  Christina

  SvarSlet
 6. smuk!! Altså jeg gik jo til ballet som barn og det var himlen at komme ind i "stræk og Bøj" og shoppe benvarmere og kommer ind og se en børneballet på det kongelige med min farmor. Desværre ligner min lilletå noget der er løgn i dag pga de tåspidssko.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh Ingeborg, det er ski også lidt af en eventyr og prisesse verden det ballet univers der ;)
   Ang. ødelagte fødder, så går hun på en skole hvor de er MEGET, som i virkelig strikse med hvornår man må komme på tå - så nu må vi se, indtil videre er der mange år til hun får lov til det :)

   Slet
 7. Det var dog den yndigste lille ballerina du har dig:-)

  SvarSlet
 8. Hvor ser hun skøn ud og hvor må hun være stolt.

  Det er en hård verden derinde på den kongelige. Min kusine gik der og jeg kan stadigt huske hvor angste det var den tid hvor der blev ringet og fortalt om de var videre til næste år. De der ikke kom videre ringende de andre ikke til de var ligesom ude af deres verden så det var rigtigt meget der stod på spil. Tilgengæld lærer man også virkeligt meget om selvtillid og arbejdsdisiplin ting der kan bruges uanset hvad man vælger i livet.

  KRAM.

  SvarSlet
 9. Jeg er helt vild med de billeder ! SÅ fed kontrast med fin knold, kjolen OG så 'gummisko' (doh ! jeg kan pludselig ikke huske hvad det er de hedder de sko hun har på med snøre og gummisnude).

  Men det er jo helt væk fra emnet - jeg forstår godt du blev rørt, hvor er hun fin og glad :)

  KH Maria.

  SvarSlet