tirsdag den 26. juni 2012

Selvopfattelse...

Det sjov som man se sig selv ik!
Man har et billed af hvordan man bør se ud og hvad der fungere og ikke fungere for en...
For mig er jeg blevet ALT for gammel til at lade mit hår rigtig krølle, det kan jeg slet ikke bære - men lyserødt hår er helt fino, mere af det faktisk!
Øjneskygge og læbestift og jeg ser ALT for over-makeupet ud, ligner jeg ved ikke hvad - men en evig voldsom eyeliner og optegnet bryn, puha ja, det jo nærmest naturligt. Et lille hjerte på kinden, som i dag, det jo bare sjov!
Nogen gange slå det mig, det måske ikke er alle der ser det samme som mig 
Update... 
Og faren ved selv at være lidt tosset, er at ens datter drømmer om også at være det 10 kommentarer:

 1. jeg synes du ser fantastisk ud og er vild med at du tør at gøre noget, der er lidt anderledes, som f.eks. hjertet på kinden :D

  SvarSlet
 2. Mest af alt ser jeg masser af personlighed og karakter, hver gang jeg ser et billede af dig.

  SvarSlet
 3. Du er da så smuk! :)

  Kh
  Christina

  SvarSlet
 4. Herligt indlæg! Smukt billede og skøn stil!

  Det er lidt sjovt det med, hvad man vurderer passer til én og at man også begynder at overveje, om man mon er blevet for gammel... Sådan har jeg det bl.a. med mine tylskørter - hvoraf et kan ses i indlægget her: http://aebleblomstblog.blogspot.co.nz/2011/05/strik-og-solskin.html. Hver gang jeg tager dem på, overvejer jeg om jeg er blevet for gammel. Nok mest fordi der er folk, der vil tænke at jeg er. Men så når jeg frem til at hvis jeg har det godt i dem, kan det være lige meget, hvad folk tænker.

  Jeg elsker det der lidt "dukkefine", som jeg også synes at spore i din stil, men til gengæld kan jeg hurtigt føle mig for "damet", hvis jeg tager nogle bestemte ting på - som fx. min nye frakke. Den er fin på en mere voksen måde og det føles lidt mærkeligt fordi min selvopfattelse er et sted mellem på den ene side "naturlig" hippie med færøsk strik og på den anden side sort eyeliner og tylskørter... Men altså ikke fin dame med frakke ;)

  Er vild med både dit hjerte på kinden og de lyserøde spidser! Og Sienna er jo også bare så fin!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Nåå Mirijam, jeg tror vi er meget ens. Det er absolut dukkefin, jeg har en svaghed for og haaaader at føle mig damet, hvilket øjenskygge og læbestift gør?!? det giver jo ikke altid mening, det er bare en følelse ;)

   Jeg er egentlig ligeglad med hvad folk tænker, de tænker sikkert en masse ;) - men mere en følelse af jeg ikke altid bor i den samme verden som alle andre, hmm...

   Jeg elsker tylskørter og sort eyelinger ♥

   Slet
 5. I ser så skønne ud begge to!! SÅ meget personlighed og charme:-)

  SvarSlet
 6. Jeg synes, du ser fantastisk fin ud. Smuk, karakteristisk og helt din egen. Netop det man ønsker for sine egne døtre/børn.
  Og jeg ved hvad du mener. Har faktisk selv tænkt meget over emnet den seneste tid. En gang i mellem, kigger jeg ned af mig selv,og kan føle jeg ligner en der er på vej til 5 års fødselsdag - helt pyntet og pjattet. Men ved også bare, at det er sådan det er. Det er sådan JEG er.
  Kh Louise

  SvarSlet
 7. Åhh i siger de sødeste ting <3 Får helt dårlig samvittighed, det var altså ikke for at fedte efter komplimenter! Nogle gange slå det mig bare at jeg ikke altid lever i den samme verden som alle dem der går rundt omkring mig.
  Hvad de synes om mig, er jeg egentlig ligeglad med!

  Siennamusen er en lille tosse og enten bliver hun værre end mig eller også ender hun med kun at gå i sorte bukser og skjorter i protest ;)

  SvarSlet