tirsdag den 16. oktober 2012

Ikke helt spoleret...

Nogen gange så tænker jeg, om vores unger har det for nemt. Har vi spoleret dem og forkælet dem for meget, forstår de hvor heldige de er osv... Jeg tror det er spørgsmål mange forældre stiller sig selv en gang imellem - vi gør i hvert fald.

I fredags da jeg hentede ungerne i SFO'en, kommer en af de voksne over til mig, med det største smil. Hun fortæller, at de oppe i klassen havde talt om hvad børnene skulle i efterårsferien. Nogle børn havde fortalt at de skulle ud og rejse, nogen til Sverige, andre helt til Costa Rica, nogen skulle i div. forlystelseparker. Men den der havde glædet sig aller mest til noget det var Sienna, for hun skulle ud og ha ny tandbørste!

For børn er det tit de små ting der tæller, det tænker jeg vi nogen gange skal huske os selv på også tænker jeg vi ikke har spoleret hende helt 6 kommentarer:

 1. Lige præcis en ny tandbørste er altså også noget som mine børn synes er helt fantastisk:-) Kunne nemt komme til at lyde som om, at det måske sker for sjældent- tihi...

  SvarSlet
  Svar
  1. he he, det er en mulighed. Men tror det er fordi hun bare plejer at få et nyt hove til OBH'en og nu fik hun en helt rigtig en og den er lyserød ;)
   Faktisk flottede faderen sig så meget, at hun også fik en tube tandpasta ;)

   Slet
 2. Ej hvor er hun da bare sød! Og helt vildt smuk:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hun er ski så sød, det er så sjovt hvad der hitter hos unger. Tandbørster og plaster er og bliver et børne hit ;)

   Slet
 3. Fantastisk! En af den slags blogindlæg, som også lige måtte deles med min mand. Det er da for sødt - og så sandt at de ofte er de små ting, der tæller :)

  Kram

  SvarSlet
 4. Vidunderligt og hvor er hun da bare smuk på billederne, suk!! Jeg går stadigt spændt og venter på hvad det er for planer du har nu hvor dine fantastiske kjoler ikke længere fylder alt din tid!

  SvarSlet