onsdag den 24. oktober 2012

Jeg har tabt mit hjerte, til Instax...

Åhh jeg har bare så længe gerne ville lave det her indlæg... Men jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal gribe det an.

Det er måske bare fordi jeg er så glad for mit nye kamera, som jeg har haft de seneste måneder, at jeg slet ikke kan rumme at forklare hvor glad jeg er.
Det er ikke et nyt digital kamera, det er nærmest det modsatte, det er et Fuji Instax mini kamera. Det er alt andet end digitalt, men man står med sit billed i hånden med det samme, ligesom med de gamle polaroid kameraer.

Det har 4 lysforholds indstillinger det er det. Du kan ikke zoome, du kan ikke stille skarpt, du kan indstille lysforholdet, som er MEGET vigtigt og det er det. Men jeg synes det fantastisk, fantastisk at stå med et billedet i hånden med det samme, hvilket er en kæmpe ting for mig, der aldrig får printet de undelige mængder digital billeder jeg har. Billederne har absolut deres egen charme og det faktum at man ikke bare knipser løs, har absolut også sine egen skønhed.

Det har ikke betydet at jeg er holdt op med at tage mine mange digital billeder, men det har betydet, at ungerne og jeg, nu faktisk har noget vi kan sidde og se på i et album. Det er måske et skridt tilbage teknologisk, men damn det hylder jeg 

Så snart jeg igen har scannerene fremme, må jeg prøve at scanne lidt billeder ind, så jeg rigtig kan vise billederne, IRL er man ikke så glinsende, i hoved som det ser ud her. Billederne er forresten på størrelse med et creditcard.

Lige lidt info...
Jeg købte mit i Photografica i Kbh det kostede 600-700 kr
Filmene køber jeg på amazon.co.uk og har fået dem helt ned til 80 kr for en pakke med 20 billeder og med fri fragt. En sådan pakke ville koste 150 kr i Photografica.

Håber det hjælper jer lidt ;)

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud med alle de små fotos :)

  Jeg er også - som de fleste - alt for dårlig til at få printet billeder ud. Der går måneder imellem, men det er altså noget helt særligt med "rigtige" billeder.

  Kram

  SvarSlet
 2. hvor har du købt dit kamera ? har kun set det til salg på amazon ?
  og hvor køber du film henne ? synes dem jeg har set er ret dyre ?! og er det som er fraholdt mig til at købe et :(

  SvarSlet
 3. Åh det kamera er så sejt!

  Det var vildt populært i Kina for nogle år siden - min kinesiske veninde knipsede løs, så jeg har også en del billeder.

  Jeg ved at bl.a. Japan Photo har solgt det herhjemme - dog alt for dyrt ift, på nettet fra fx amazon og ebay. Filmene er dyre.. Desværre.

  SvarSlet
 4. Jeg har skrevet lidt genral info om hvor og hvordan jeg har købt kamera og film billigst ;)

  Håber i kan bruge det, for jeg synes det er så skide fedt, det kamera <3

  SvarSlet