torsdag den 25. oktober 2012

Små skåle samling...

Jeg har altså absolut en for kærlighed for små skåle og på en eller anden måde kan man ikke rigtig få for mange!?! Til hver fødselsdagsfest, synes jeg ihvertfald aldrig, aldrig der er nok.

Det her er blot et meget lille udsnit og mens jeg skriver dette indlæg tager jeg mig selv i at tænke, aj hvorfor tog jeg ikke liiige den der skål med også.

Dagene går virkelig hurtig i disse dage. Sammie bliver 10 år på søndag og med et hjem der stadig minder om en byggeplads, jeg hader spartel masse, er der bare så lang vej, til at kunne holde noget der minder om en fødselsdag. Men nå det, skal jeg nok. Ikke om mor og fars idiot projekter, skal få lov til at stå i vejen for knægtens fødselsdag 


1// Melamin skåle fra Søsterne Grene 2// Kan aldrig huske hvad den her kunstner hedder, men de er købt i Stilleben 3// Marimekko Siirtolapuutaha skål 4// Æggebære fra Meyer Lavigne 5//Mumi skåle fra Iittala 6// Samme som nr. 2 ;)

3 kommentarer:

 1. Har det præcist ligesom dig med skåle - man kan ikke få for mange!

  Det værste er at vi er ved at opbygge en god samling hernede, men hjemme i Danmark venter alle dem vi havde i forvejen og jeg er spændt på om jeg nænner at skille mig af med nogen, når de to samlinger forenes ;)

  Jeg er vild med Marimekko-skålene og keramikskålene fra Stilleben (fantastisk butik i øvrigt). Og mumiskålene, som jeg også selv har en del af.

  Kram Mirjam

  SvarSlet
 2. Skilles sig af med nogen? Nej nej, blev vi ikke lige enige om man ikke kunne få for mange ;)

  Er sikker på du har nogle helt fantastiske!!
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, du har ret :) Ja, får helt lyst at vise lidt frem, men de fleste af mine skåle er jo godt nok i Danmark. Tror alligevel at jeg må vise en enkelt frem, som jeg har fundet efter vi flyttede herned...

   Kram

   Slet