mandag den 12. november 2012

Ahh de tegner på væggen...

Nej ikke noget ahh, for de måtte godt.
Der skal vel være nogle fordele, ved at alle vægge skal sætte i stand helt fra bunden og tapet derfor alligevel skal dampes af.
Faktisk har jeg længe tænkt på at de skulle ha lov til at gå amok og tegne på væggene, så meget de har lyst. Jeg husker stadig at få lov til det hjemme hos min far som barn. Jeg kan ikke ha været mere end 4 år, så det har virkelig indprentet sin i min hjernen. Det må være det her med at få lov til noget der ellers er TOTAL ulovligt.

Vi er startede i et hjørne og når de så har brugt det op kan de få et væg mere. Sienna har virkelig taget det til sig og har tegnet der ca. hele weekenden, Sammie har også været igang on/off og selv vi voksne har været igang oppe mod loftet.

Glæder mig lidt til at vise det som det udvikler sig 


4 kommentarer:

 1. Nu har du da slet ikke lyst til, at det skal væk...eller? Det er bare så fint. DEJLIGT at få lov til noget man normalt ikke må ;O)

  Hilsen Betina /hosfrkjensen.dk

  SvarSlet
 2. Da vi sidste år skulle have sat alle vægge i stand gjorde vi det samme. Kæmpe succes, børnene taler om det endnu. De inviterede endda venner med hjem med det ene formål at tegne på væggene!! Efter to uger var alt fuldstændigt overtegnet - det var faktisk ret flot.

  SvarSlet
 3. Det ser virkelig fint ud! Og minder mig om, at jeg altså også snart skal have købt en kæmpe "tavlewallsticker", så min søn også kan tegne løs!

  SvarSlet
 4. Så skønt. Det vil de aldrig glemme. Meget bedre end alt muligt legetøj.

  SvarSlet