mandag den 19. november 2012

Den fede mormor stil...

Ahh jeg er så glad. Jeg elsker smukke ting og nu er vores hjem bare smukkere, hyggeligere og mere engelsk-mormor-blomstret, på den så fede måde.

Min fantastiske veninde var her i fredags og fik tapet op i det, der skal ende op med at være vores dagligstue/soveværelse, når vi engang er færdige herhjemme.
Tapetet har jeg haft liggende i knap 2 år, så damn det er dejligt at det er endelig kom op og heldigt man ikke var vokset fra det. Bilder nu mig selv ind at det gør man ikke, da jeg personligt, synes tapetets stil er uden tid, er sikker på der stadig produceres den slags i England.

Lige nu går Daniel og maler inde i rummet, så inden for kort periode kan vi sende bud efter vores tømmer, så han kan sætte de hylder op ligesom hos Sienna og Sammie.
Helt ærligt, så tror jeg det bliver skide godt - vi får det fedeste hjem på 82 m3, hvis vi lige overser badeværelset ;)

Jeg har efterhånden også fået samlet gode godter sammen. Fx fik jeg den smukke Hang It All - Special Editions knagerække i fødslesdagsgave og jeg har lige fået den helt nye Kubus 4 By Lassen, i den nye vinterhvid. Begge dele er total pjattet med og synes de er så langt smukkere end den oprindelige udgave af dem.

Glæder mig så meget til at pynte stagen til jul - har nemlig en fed ide vel kan udleves om et par ugers tid, er ikke parat til jul før enten 1. advent eller 1. december 
6 kommentarer:

 1. Ih den er bare så fin i sort/valnød, den knagerække! Havde helt glemt at den var i den version, så dejligt du lige huskede mig på den... dén vil vi nemlig også gerne have. Har den klassiske multicolor, men den skal hænge på børneværelset, når vi engang når dertil (åh det der med renovering der trækker ud, det kender vi ALT til! Suk)

  Der bliver simpelthen SÅ fint hjemme hos jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ahh skynd dig og købe den Camille, de er jo kun lavet i et begrænset antal!
   Håber det går fread hjemme hos jer... Kram!

   Slet
  2. Jeg endte med at få noget der ligner den allersidste der var tilbage på nettet. Ih jeg måtte lede længe efter den! Men nu hænger den så fint inde i soveværelset. Så HURRA for dig!

   Og joeh... et skridt frem, stille og roligt, ikke? ha ha. Er ved at male overskabe til køkkenet nu, så med lidt held er i hvert fald det første oppe i weekenden.

   Slet
 2. Skønne, skønne billeder. Og herligt med lidt mormorstil! Tapetet passer vildt godt ind hjemme hos Jer. Lækker lysestage og knagerække også :) Kan også umiddelbart bedre lide disse udgaver end de oprindelige.

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Mirjam - jeg selv er som sagt også selv, svært tilfreds ;)

   Slet
 3. Vild med din dug og den skønne valnødde knagerække - virkeligt skønt som du har præsenteret dit hjem;O)

  SvarSlet