lørdag den 29. december 2012

Julen 2012...

Det her indlæg har været mange dage undervejs, vi har simpelthen så rygende travlt konstant synes jeg. Ville rigtig gerne redigere en masse billeder, men nu tænker jeg det bare er bedre at få postet det jeg har, for kan stadig ikke se hvornår jeg skal nå det andet.

Juleaften var hyggelig og så rolig som den kan være med 2 unger i huset. Vi holdt den her med mormor, vufar, oldemor, moster, farmor og farfar. Vufar lavede maden som altid, han har bare nogle kompetencer inden for madlavning, som vi overhoved ikke kan matche, Daniel havde dog traditionen tro lavet risalamanden. Det hele var godt - mums!

Jeg havde dækket bordet, med et stel som jeg avede fra min farmor, for mange år siden, vaser fra Ditte Fischer og en gammel Royal Cph vase, fyldt med brudeslør og chrysanthemum, en gammel juledug og de fineste sevietter købt i Creme de la creme ala Edger.

Ren hygge, go mad og gaver, for i år havde vi/jeg genindført gaver til alle og ikke kun ungerne, jeg synes seriøst det var blevet for kedeligt, at det kun var ungerne det skulle havde gaver.

Midt i gaverne fik Sammie dog en seriøs sammensmeltning. Da gaverne endelig kom, havde han fået kørt en stemning op, som hans lille krop slet ikke kunne rumme og vi måtte faktisk til sidst lægge ham i seng, fordi han slet ikke kunne rumme det. Det havde jeg ski ikke lige set komme, men julen kan være hård på mange måder ;)

Men her lidt billeder fra dagen, julen er pakket sammen igen herhjemme og istandsættelsen er igen igang... så meget for julefreden 
2 kommentarer:

 1. Dejlige billeder! Hvor ser det fint og festligt ud :) Og Siennas kjole er helt fantastisk.

  Ønsker Jer en hyggelig nytårsaften også - og god start på det nye år.

  Kram

  SvarSlet
 2. sikke et smukt julebord!!! Glæder mig til det bliver brudeslørtid i haven igen.

  Til næste år kan du forsøge at lave en drejebog for juleaften til børnene. Det bruger jeg til min datter, der har autisme, men de andre børn, der kommer kan også lige den. Det er bare en plan med billeder for hvad der skal ske i rækkefølge sådan en aften, hvilke gæster der kommer (og hvornår de tager hjem), hvad menuén er osv, med bokse til aftjekning :)

  SvarSlet