fredag den 4. januar 2013

Godt nytår...

Okay det er den 4. januar, men stadig godt nyt år til alle...
Puha den var hård i år, en dag til at komme sig ovenpå nytår er simpelthen for lidt, synes først det er idag jeg ligesom har været noget værd og egetligt har kunne andet end at slæææbe mig gennem dagen.

Vi havde en stille og rolig nytårsaften, i selskab med min bedsteven, hendes mand og lille Magnus. Bedre kunne det ikke være efter min mening, stille og roligt med go mad. 

Jeg havde ikke nået at dække noget rigtig fint bord, tilgengæld havde Daniel pillet det meste af vores vægge ned ;) og oprydningen efter det, satte altså nogle begrænsninger på tiden. Men der var go mad, hygge, champagne, børnechampagne og relativt rent og det måtte opveje for det lækre look - ikke hån ;)

Puha 2013, hvad mon det byder os...


1 kommentar:

  1. Godt nytår, Bliver simpelthen nød til at skrive til dig og spørge om du ikke vil anbefale nogle af de bøger du læser, tror nemlig at vi har samme smag i bøger:-) efter jeg så dit indlæg med bogen beautiful creatures måtte jeg straks have fat i den og har læst den. Lige nu har jeg ikke en bog der kan opsluge mig, og derfor tænkte jeg at du måske kunne hjælpe???

    MVH

    Louise

    SvarSlet